Lifestyle|19.04.2023 22:55

Φόβος και παράνοια στη Φλόριντα: Οι κάτοικοι πέρασαν για UFO τα φώτα από τη συναυλία της Τέιλορ Σουίφτ και επικράτησε πανικός

Newsroom

Πανικός επικράτησε κατά τη διάρκεια συναυλίας της Τέιλορ Σουίφτ στη Φλόριντα των ΗΠΑ όταν, κάτοικοι πέρασαν τα φώτα για UFO και εξωγήινους.

Η διάσημη τραγουδίστρια βρέθηκε στην Τάμπα της Φλόριντα στο πλαίσιο του αμερικανικού σκέλους της περιοδείας της, «Eras». Μέρος του show απαιτεί και τη χρήση πυροτεχνημάτων και φωτών που αναβοσβήνουν. Όταν μία από τις ακτίνες του φωτός έφτασε στον ουρανό, οι κάτοικοι της περιοχής πείστηκαν ότι γίνονταν αυτόπτες μάρτυρες μίας εισβολής εξωγήινων.

«Θεέ μου, έρχονται για εμάς!

Όπως ήταν αναμενόμενο, στα social media έγινε χαμός, με τους χρήστες από την Τάμπα να καταγράφουν με δέος τον ουρανό, στον οποίο φαινόταν μία λευκή ακτίνα να κινείται αριστερά και δεξιά. «Τι στο διάολο;», αναρωτιούνται στα βίντεο που ανέβασαν στο διαδίκτυο.

«Αποκλείεται, θεέ μου, έρχονται για εμάς! Φεύγουμε…», έγραψε εμφανώς αναστατωμένη μία γυναίκα, με άλλο χρήστη να συμπεραίνει: «είναι εξωγήινα πράγματα αυτά!».


ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

συναυλίαειδήσεις τώραΦλόρινταΤέιλορ Σουίφτεξωγήινοι