Lifestyle|04.11.2018 09:05

Ζώδια: Οι προβλέψεις της εβδομάδας

Newsroom

Κριός

Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 7/11 στρέφει την προσοχή σας σε οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους. Ο Δίας περνάει στον Τοξότη στις 8/11, μια εξαιρετικά ευνοϊκή συνθήκη για εσάς, καθώς για τους επόμενους δεκατρείς μήνες ζητήματα σπουδών, νομικά θέματα, ταξίδια μπορούν να έχουν άκρως θετική εξέλιξη. Η Παρασκευή είναι ιδανική για ξεφάντωμα. 

Ταύρος

Εξαιρετικά νέα ξεκινήματα μπορεί να υπάρξουν σε σχέσεις και συνεργασίες με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 7/11, αρκεί να αφήσετε τη διαίσθησή σας να σας καθοδηγήσει και να αποφύγετε τις αυταπάτες. Ο Δίας στον Τοξότη από τις 8/11 ευνοεί οικονομικές κινήσεις, συμφωνίες και συναλλαγές αλλά και την προσωπική σας ζωή. Την Τετάρτη το φλερτ στο πρόγραμμά σας. 

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 7/11 μπορεί να φέρει νέα αρχή σε εργασιακό επίπεδο που να σας ενθουσιάσει, καλό είναι βέβαια να ακούσετε τη διαίσθησή σας και να μην προχωρήσετε βάσει συναισθήματος. Ο Δίας στον Τοξότη από τις 8/11 δίνει την εύνοιά του για τους επόμενους δεκατρείς μήνες σε συνεργασίες και ερωτικές σχέσεις. Τη Δευτέρα να παίξετε ερωτικά.

Καρκίνος

Με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 7/11, εξελίξεις με νέα πρόσωπα μπορεί να υπάρξουν στην ερωτική σας ζωή που θα την απογειώσουν. Καλλιτεχνικές δράσεις και δημιουργικότητα ευνοούνται σημαντικά. Ο Δίας στον Τοξότη από τις 8/11 δημιουργεί θετικότερες συνθήκες σε ό,τι αφορά την εργασία. Την Πέμπτη ο έρωτας και το ξεφάντωμα πρωταγωνιστούν, μη χάσετε αυτή την ευκαιρία. 

Λέων

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 7/11 ανοίγει νέο κεφάλαιο στην οικογενειακή σας ζωή, αφήνοντας πίσω σας καταστάσεις που πιθανώς να σας απασχολούσαν έντονα. Χαράς ευαγγέλια με τον Δία στον Τοξότη από τις 8/11 να δίνει την εύνοιά του στον έρωτα, φέρνοντας θετικές εξελίξεις στη σχέση σας. Την Παρασκευή κερδίζετε τα βλέμματα και τις εντυπώσεις με την ακτινοβολία σας. 

Παρθένος

Με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 7/11, η επικοινωνία είναι κυρίαρχη και μπαίνετε σε μια νέα περίοδο όσον αφορά τις σχέσεις με το κοντινό σας περιβάλλον, αλλά και εμπορικές συμφωνίες. Ο Δίας στον Τοξότη από τις 8/11 λειτουργεί άκρως ευνοϊκά σε ζητήματα ακίνητης περιουσίας για τους επόμενους δεκατρείς μήνες. Την Τετάρτη βγείτε με τα κοντινά σας πρόσωπα. 

Ζυγός

Οικονομικά ζητήματα και λογαριασμοί είναι το πρώτο σας μέλημα, με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 7/11 να σας ωθεί σε νέα αρχή σε ότι αφορά τη διαχείρισή τους. Ο Δίας στον Τοξότη από τις 8/11 και για τους επόμενους δεκατρείς μήνες επεκτείνει εμπορικές συμφωνίες και επικοινωνιακά ανοίγματα. Τη Δευτέρα ο δυναμισμός που αποπνέετε μαγνητίζει τους πάντες. 

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας θα σημάνει μια νέα αρχή σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας, όπως οι προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Προσοχή γιατί η εξιδανίκευση προσώπων πιθανώς να σας κοστίσει. Ο Δίας στον Τοξότη από τις 8/11 βοηθά σε όποια οικονομικά ζητήματα μπορεί να σας προβληματίσουν. Την Πέμπτη τα φώτα είναι πάνω σας, εξαιρετική ευκαιρία για ερωτικό παιχνίδι και επικοινωνία. 

Τοξότης

Με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 7/11 έχετε την ευκαιρία να κλείσετε ζητήματα που αφορούν στο παρελθόν, μόνο που θα πρέπει να περιορίσετε τον συναισθηματισμό και να εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας. Ο Δίας στο ζώδιό σας από τις 8/11 εκτοξεύει την αισιοδοξία και μπορείτε να διευρύνετε όποιον τομέα της ζωής σας σας ενδιαφέρει. Την Παρασκευή ο δυναμισμός και η αισιοδοξία εντυπωσιάζουν. 

Αιγόκερως

Νέοι στόχοι και φιλοδοξίες, με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 7/11 να εντείνει τον ιδεαλισμό αλλά και την ονειροπόληση, γι’ αυτό αφεθείτε στη διαίσθησή σας και βάλτε μπροστά τη λογική. Ο Δίας στον Τοξότη από τις 8/11 σας ωθεί να κλείσετε τραύματα του παρελθόντος. Την Τετάρτη έχετε την ευκαιρία να βρεθείτε με φιλικά σας πρόσωπα και να περάσετε υπέροχα.

Υδροχόος

Νέες επαγγελματικές προτάσεις και προσπάθειες είναι πιθανό να υπάρξουν, με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 7/11 να στρέφει την προσοχή σας στην καριέρα. Ο Δίας στον Τοξότη από τις 8/11 λειτουργεί άκρως ευνοϊκά σε στόχους και όνειρα που θέλετε να επιτύχετε. Τη Δευτέρα μπορείτε να βρεθείτε με παρέες που έχετε κοινές φιλοσοφικές ανησυχίες και να εντυπωσιάσετε. Διασκεδάστε το. 

Ιχθύς

Νέες ευκαιρίες σε θέματα σπουδών και επιμόρφωσης μπορεί να υπάρξουν με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 7/11 να σας δίνει το έναυσμα για να ασχοληθείτε με ό,τι διευρύνει τους πνευματικούς σας ορίζοντες. Ο Δίας στον Τοξότη από τις 8/11 μπορεί να απογειώσει την καριέρα σας. Την Πέμπτη μη χάσετε την ευκαιρία για συζήτηση και ερωτικό παιχνίδι

ζώδια