Lifestyle|13.03.2019 14:02

Μοντέλο με κοκαΐνη: Καταπέλτης ο εισαγγελέας - «Γνώριζες για τα ναρκωτικά»

Newsroom

Η δίκη του 21χρονου μοντέλου που συνελήφθη πριν από δύο χρόνια στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με 2,6 κιλά κοκαΐνης άρχισε την Πέμπτη, με την πρώτη συνεδρίαση να διαρκεί οκτώ ώρες. Η νεαρή εκπροσωπείται από δικηγόρο του Χονγκ Κονγκ, ενώ εκεί βρίσκεται και ο συνήγορος που έχει ορίσει η οικογένεία της, Σάκης Κεχαγιόγλου, µε τους γονείς της.

Εισαγγελέας στην υπόθεση είναι ο Φίλιπ Ρος, ο οποίος και υπήρξε καταπέλτης στην αγόρευσή του: «Γνώριζες ότι μετέφερες ναρκωτικά στην τσάντα σου. Οι Αρχές σε υποπτεύθηκαν μόλις έφτασες από την Αιθιοπία στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ. Είχες δύο τσάντες, η μία ήταν ασυνήθιστα πιο βαριά και πιο παχιά», σημείωσε αναφερόμενος στην κατηγορουμένη και συμπλήρωσε: «Δεν είχες μαζί σου κανένα έγγραφο ή συνταγή γιατρού που να δείχνει ότι ήταν για νόμιμη χρήση. Από τα μηνύματα στο Facebook και στο κινητό αποδεικνύεται ότι είχες άγχος πώς θα περάσεις τους ελέγχους». 

Τα ξένα μέσα μεταδίδουν πως ο εισαγγελέας, επικαλούμενος κατάθεση τελωνειακού υπαλλήλου, είπε ότι μέσα σε μια κόκκινη βαλίτσα είχε τοποθετήσει καλά κρυμμένο και πιεσμένο ένα μαύρο σακίδιο και πως κατά τη διάρκεια του ελέγχου το μοντέλο ήταν νευρικό. 

Ωστόσο, η 21χρονη από τη Μυτιλήνη δήλωσε αθώα μπροστά σε δικαστές και ενόρκους. Η δίκη της θα συνεχιστεί για άλλες έξι ημέρες. 

μοντέλοκοκαΐνηεισαγγελέαςΧονγκ Κονγκ