Lifestyle|28.04.2023 10:40

Ιωσήφ Μαρινάκης: Έγινε πατέρας κάτω από άκρα μυστικότητα

Newsroom

Μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής του διανύει ο Ιωσήφ Μαρινάκης, καθώς έγινε μπαμπάς. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ρενέ Σαραντινού στην On Time, λίγο καιρό μετά το διαζύγιό του, ο γνωστός καλλιτέχνης απέκτησε το πρώτο του παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι με τη νέα του σύντροφο. 

Ο ηθοποιός κατάφερε να διατηρήσει την καινούργια του σχέση, αλλά και την εγκυμοσύνη της συντρόφου του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Εξίσου διακριτικά θέλησε να μην γίνει γνωστή και η γέννηση του παιδιού του.

Ιωσήφ Μαρινάκης - Χρύσα Καλπάκη: Χώρισαν έπειτα από 14 χρόνια κοινής πορείας

Ο Ιωσήφ Μαρινάκης ήταν παντρεμένος με την γυμνάστρια Χρύσα Καλπάκη, αλλά χώρισαν έπειτα από 14 χρόνια κοινής πορείας. Το πρώην ζευγάρι είχε παντρευτεί στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης με πολιτικό γάμο το 2014. Για μάρτυρες είχαν τους στενούς τους φίλους, Πάνο Σταυριανό και Νίκο Καρβέλα. Ο θρησκευτικός τους γάμος πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο του 2016 στα Χανιά, με κουμπάρους τη Μελίνα Ασλανίδου, τη Μαρία Κονίδη, τον Ζαχαρία Κουγιουμτζή, τη Συλβάνα Ρίζου και τη Νάνσυ Σπυράκου.

Μάλιστα, οι δύο τους είχαν ανακοινώσει τον θρησκευτικό τους γάμο με ένα χιουμοριστικό βίντεο, εμπνευσμένο από την ταινία «Η νεράιδα και το παλικάρι», το οποίο έγινε αμέσως viral.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραπατέραςαγόριΙωσήφ Μαρινάκης