Lifestyle|02.05.2023 10:53

Met Gala 2023: Αφιερωμένο στον σπουδαίο σχεδιαστή Karl Lagerfeld - Οι celebrities που φόρεσαν το ίδιο φόρεμα και ο Jared Leto ντυμένος… γάτα

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
ΑP photo
ΑP photo
ΑP photo
ΑP photo
ΑP photo
ΑP photo
ΑP photo
ΑP photo
ΑP photo
ΑP photo
ΑP photo
ΑP photo
ΑP photo
ΑP photo
ΑP photo
ΑP photo
ΑP photo
ΑP photo
ΑP photo
ΑP photo
ΑP photo
ΑP photo
ΑP photo
ΑP photo
ΑP photo
ΑP photo
ΑP photo
ΑP photo
ΑP photo
ΑP photo
ΑP photo
ΑP photo
ΑP photo

Αφιερωμέντο στο έργο ενός από τους σπουδαιότερους σχεδιαστές που γνώρισε η Υψηλή Ραπτική και η μόδα, τον Καρλ Λάγκερφελντ (Karl Lagerfeld) ήταν το Met Gala 2023.

To μεγαλύτερο fashion event της χρονιάς πραγματοποιήθηκε στη Nέα Υόρκη και ήταν το παρών έδωσαν δεκάδες celebrities που τίμησαν την βραδιά με εμφανίσεις από τον εμβληματικό σχεδιαστή. Δημιουργίες του Karl Lagerfeld από όλα αυτά τα χρόνια καριέρας σε μεγάλους οίκους εντυπωσίασαν, ενώ η έκθεση που παρουσιάστηκε είχε τίτλο «Karl Lagerfeld: A Line of Beauty» και θα κάνει εγκαίνια στα μέσα του Μαΐου 2023.

Οι καλεσμένοι τον τίμησαν υιοθετώντας τα πιο εντυπωσιακά beauty looks ενώ δεν έλειψαν οι εκπλήξεις. Εκτός από την Jessica Chastain που έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση ως ξανθιά η Florence Pugh αποκάλυψε το νέο της buzz cut που σημαίνει ότι ξύρισε τα μαλλιά της, ενώ ο Τζάρεντ Λέτο (Jared Leto) ντύθηκε…η αγαπημένη γάτα του Karl Lagerfeld, Choupette.

 

 

 

Η καλεσμένη που ανυπομονούσαν όλοι να μάθουν τι επέλεξε για το κόκκινο χαλί του Met Gala ήταν η εγκυμονούσα Ριάνα, η οποία εμφανίστηκε συνοδευόμενη από τον αγαπημένο της A$AP Rocky -μάλιστα, δεν ήταν η μοναδική καλεσμένη που περπάτησε στο κόκκινο χαλί με φουσκωμένη κοιλιά. Η Σερένα Γουίλιαμς επιβεβαίωσε τα ευχάριστα κατά την παρουσία της στο Met Gala στη Νέα Υόρκη το βράδυ της Δευτέρας, όπου συνοδευόταν από τον σύζυγό της, Αλέξις Οχάνιαν.«Ενθουσιασμένη για την παρουσία των τριών μας στο Met Gala», σημείωσε στο Instagram η Σερένα Γουίλιαμς κρατώντας την ελαφρώς φουσκωμένη κοιλιά της.

 

Η Τζένιφερ Λόπεζ έδωσε το «παρών» χωρίς τον σύζυγό της Μπεν Άφλεκ. H ίδια μίλησε στη Vogue και δήλωσε: «Όταν σκέφτεσαι τα τελευταία 50 χρόνια στη μόδα υπάρχουν 5 σχεδιαστές που ξεχωρίζουν και ο ένας από αυτούς ήταν ο Karl Lagerfeld». Η κάπα του ηθοποιού και τραγουδιστή Τζέρεμι Πόουπ, χρειάστηκε πέντε άτομα για να μεταφερθεί και να «στρωθεί» στο χαλί του φετινού Met Gala αποκαλύπτοντας εντυπωσιακά το πρόσωπο του Καρλ Λάγκερφελντ.  

 

Η αμήχανη στιγμή της βραδιάς - Φόρεσαν το ίδιο φόρεμα

Μια αμήχανη στιγμή βίωσαν η ηθοποιός Olivia Wilde και η αρχισυντάκτρια της Vogue Kίνας Margaret Zhang, όταν βρεθήκαν στο κόκκινο χαλί του Met Gala. Φόρεσαν ολόιδια φορέματα, σε διαφορετικό χρώμα

Η 39χρονη ηθοποίος επέλεξε ένα λευκό φόρεμα Chloe, το οποίο ήταν εμπνευσμένο από ένα σχέδιο του αξέχαστου Karl Lagerfeld και περιείχε ένα χρυσό σχέδιο σε σχήμα βιολιού στο μπροστινό μέρος. Αργότερα αποκαλύφθηκε ότι η 29χρονη Margaret, επέλεξε το ίδιο σύνολο αλλά σε μαύρο χρώμα.

Mε δημιουργία του Λάγκερφελντ από το 2004 η Νικόλ Κίντμαν 

Η Νικόλ Κίντμαν(Nicole Kidman) ήταν μία από τις διάσημες καλεσμένες στο Met Gala που έκλεψαν τις εντυπώσεις. Απέτισε φόρο τιμής στον εμβληματικό σχεδιαστή Καρλ Λάγκερφελντ(Karl Lagerfeld), επιλέγοντας ένα φόρεμα υψηλής ραπτικής του 2004 από τον οίκο Chanel. Αξίζει να σημειωθεί ότι το είχε φορέσει στη διαφημιστική καμπάνια για το διάσημο άρωμά του.

«Έχω τις πιο όμορφες αναμνήσεις από τις πρόβες με τον Kαρλ στο ατελιέ», είπε η ηθοποιός στη Vogue. «Θυμάμαι το γέλιο του όταν σχεδίασε για πρώτη φορά το φόρεμα και μου έδωσε το σκίτσο. Πάντα με έκανε να γελάω. Σχεδίασε πολλά φορέματα για μένα, αλλά νομίζω ότι αυτό είναι το πιο εντυπωσιακό».

 

Στο διαφημιστικό σποτ των 180 δευτερολέπτων, σε σκηνοθεσία του Μπαζ Λούρμαν(Baz Luhrmann), η Κίντμαν υποδύθηκε μια σταρ του Χόλιγουντ που προσπαθεί να ξεφύγει από τους παπαράτσι. Το ρομαντικό φόρεμα είναι από ροζ μεταξωτό τούλι με ουρά τεσσάρων μέτρων, κεντημένο με 250 φτερά στρουθοκαμήλου και πάνω από 3.000 ασημένια κρύσταλλα.

Η Κίντμαν πρόσθεσε επίσης ότι ο Λάγκερφελντ πάντα επέλεγε το ροζ για τις δικές της δημιουργίες. «Όταν σχεδίαζε, του άρεσε πάντα να με βλέπει μέσα σε ένα απαλό ροζ». Φορώντας ξανά το αιθέριο φόρεμα του διάσημου σχεδιαστή η Κίντμαν απέδειξε ότι ένα εξαιρετικά φτιαγμένο ρούχο αντέχει πάντα στη δοκιμασία του χρόνου.

σχεδιαστής μόδαςειδήσεις τώραμόδαΚαρλ ΛάγκερφελντMet Gala