Lifestyle|09.03.2019 15:21

Power of love: Στο νοσοκομείο ο Παύλος Παπαδόπουλος (pic)

Newsroom

Στο νοσοκομείο βρίσκεται τις τελευταίες ώρες, ο Παύλος Παπαδόπουλος. Ο 25χρονος παίκτης του «Power Of Love» απουσίαζε από το επεισόδιο της Παρασκευής (9/3) και δημιούργησε διάφορα ερωτήματα για τον λόγο που δεν εμφανίστηκε.

Όπως ανέφερε η Μαρία Μπακοδήμου και οι συμπαίκτες του, ο ίδιος αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας, κάτι το οποίο επιβεβαίωσε και o ίδιος μέσα από τα social media.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος, θέλοντας να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς του φίλους για τις ευχές που του έστειλαν για γρήγορη ανάρρωση, δημοσίευσε δύο φωτογραφίες στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου.

«Σε αυτή τη ζωή όλα γίνονται για κάποιο λόγο και πάντα θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο λόγος είναι για καλό! Με στεναχωρεί που λείπω από το σπίτι της αγάπης, μου λείπει ήδη. Αλλά ελπίζω να γυρίσω σύντομα. Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τον κόσμο που μου δείχνει την στήριξη και την αγάπη του», έγραψε αρχικά δημοσιεύοντας μια selfie του.

Λίγη ώρα μετά, όμως, δημοσίευσε ακόμα μια φωτογραφία, στην οποία πόζαρε κρατώντας μια τεράστια ανθοδέσμη στην αγκαλιά του. «Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ την παραγωγή που σε αυτή τη δύσκολη στιγμή δεν με ξέχασε και μου έδειξαν την αγάπη τους. Είμαι ευγνώμων για όλα και ελπίζω να είμαι πολύ σύντομα κοντά σας. Εύχομαι υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο», ήταν το επόμενο μήνυμά του.

νοσοκομείοΠαύλος ΠαπαδόπουλοςPower of Love