Natalie Portman: Η εντυπωσιακή της εμφάνιση στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «Angel City»
NewsroomH Νάταλι Πόρτμαν (Natalie Portman) έκανε μία εντυπωσιακή εμφάνιση στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «Angel City» στο Λος Άντζελες. Επέλεξε να φορέσει ένα μπουκλέ μπλέιζερ μαζί με ένα μαύρο σόρτς και ψηλοτάκουνα πέδιλα, καθώς πόζαρε στο κόκκινο χαλί μαζί με τις παίκτριες και τις συνιδρύτριες της διάσημης πλέον ομάδας Κάρα Νόρτμαν (Kara Nortman) και Τζούλι Ουρμάν (Julie Uhrman).
Tο επίσημο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ από το HBO και το HBO Max μεταφέρει τους θεατές στα παρασκήνια της ομάδας ποδοσφαίρου με έδρα το Λος 'Αντζελες που έγινε παγκόσμιο φαινόμενο. Την παραγωγή υπογράφει μία βραβευμένη με Όσκαρ ομάδα με επικεφαλής την διάσημη ηθοποιό και τους Ελίζαμπεθ Τσάι Βασαρέλι (Elizabeth Chai Vasarhelyi) και Τζίμι Τσίν (Jimmy Chin).
Με τη Πόρτμαν σε ρόλο αφηγητή, η σειρά των τριών επεισοδίων ξετυλίγει την συγκινητική και θριαμβευτική ιστορία της Angel City στο Εθνικό Πρωτάθλημα Γυναικών των ΗΠΑ μέσα από την εναρκτήρια σεζόν του 2022 και αποκαλύπτει «το πάθος και το μεράκι που απαιτούνται για να δημιουργηθεί μία ομάδα από το μηδέν και να ανοίξει ένα τολμηρό μονοπάτι στον κόσμο του επαγγελματικού αθλητισμού».
Η σκηνοθεσία είναι της Άρλεν Νέλσον (Arlene Nelson) και το πρώτο μέρος θα κάνει ντεμπούτο στις 16 Μαΐου. Ακολουθούν τα άλλα δύο στις 17 και 18 Μαΐου.
- Το χρίσμα που έδωσε ο Μητσοτάκης στον Πιερρακάκη, η ευεργεσία στους 15 συλληφθέντες του ΟΠΕΚΕΠΕ επί Αυγενάκη και ο Χιλετζάκης που δεν ανανέωσε την κομματική του ιδιότητα
- Σίδνεϊ: Όλα όσα γνωρίζουμε για το μακελειό - Οι δράστες, τα εκρηκτικά και το νεαρότερο θύμα ηλικίας 10 ετών
- Ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης στο αγροτικό - Ξεκινά κρίσιμη εβδομάδα
- Σοκ στο Χόλιγουντ: Νεκροί ο σκηνοθέτης Ρομπ Ράινερ και η σύζυγός του - Τους σκότωσε με μαχαίρι ο γιος τους