Lifestyle|10.03.2019 11:50

Κένταλ Τζένερ: Το πρόβλημα υγείας που κατέστρεψε την αυτοεκτίμησή της

Newsroom

Είναι ένα από τα πλουσιότερα μοντέλα στον κόσμο και κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι έχει θέματα χαμηλής αυτοεκτίμησης. Η Κένταλ Τζένερ - μέλος της πάμπλουτης οικογένειας των Καρντάσιαν - μίλησε για το πρόβλημα της υγείας της, το οποίο έφτασε να της δημιουργεί σοβαρά ζητήματα στην καθημερινότητα και στην καριέρα της.

Η περσινή εμφάνιση της Κένταλ Τζένερ στο κόκκινο χαλί των Golden Globes είχε σχολιαστεί κυρίως γιατί στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν το πρόσωπό της ήταν γεμάτο σημάδια και σπυράκια ακμής. Σημάδια που δεν είχε καταφέρει να κρύψει το βαρύ μακιγιάζ του μοντέλου, με αποτέλεσμα να γραφτούν διάφορα πικρόχολα σχόλια στα tabloids και στα social media.

Η ίδια, έχοντας γίνει επίσημη «πρέσβειρα» γνωστής εταιρείας που ειδικεύεται σε προϊόντα κατά της ακμής, φέρνει ξανά στην επιφάνεια το θέμα μιλώντας ανοικτά για το πώς αισθάνεται με τον εαυτό της: «Θυμάμαι έναν χρόνο πριν ήμουν καλεσμένη πρώτη φορά σε βραβεία και ήμουν τρομερά ενθουσιασμένη, γιατί δε με είχαν ξανακαλέσει ποτέ πριν. Θυμάμαι τα πάντα από εκείνη τη μέρα, να κάνω το μακιγιάζ μου, έπειτα να περπατάω στο κόκκινο χαλί και πραγματικά θυμάμαι ότι ένιωθα τέλεια! Μου άρεσε πολύ το φόρεμά μου, τα μαλλιά μου, το μακιγιάζ μου. Ύστερα θυμάμαι να μπαίνω στο διαδίκτυο και να βλέπω όλα αυτά τα άσχημα σχόλια που έγραφαν για την επιδερμίδα μου. Είχα πολύ μεγάλο πρόβλημα με την ακμή όταν ήμουν μικρή. Κατέστρεψε ολοκληρωτικά την αυτοεκτίμησή μου - δεν κοιτούσα καν τους ανθρώπους όταν τους μιλούσα».

 

Στη χώρα μας, για το ζήτημα της ακμής έχει μιλήσει ανοικτά η Μαίρη Συνατσάκη, όταν μετά την εμφάνισή της στην τηλεοπτική εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» δέχθηκε αρνητικά σχόλια στο Διαδίκτυο.  

T
Κάιλι ΤζένερακμήΚένταλ Τζένερ