Lifestyle|15.05.2023 13:47

Γιάννης Βογιατζής: «Έφυγα αξιοπρεπώς από τη δουλειά» - Η τελευταία συνέντευξη του τραγουδιστή

Newsroom

Την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 89 ετών, άφησε ο αγαπημένος τραγουδιστής Γιάννης Βογιατζής. Σύμφωνα με πληροφορίες, τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε πρόβλημα με την υγεία του και νοσηλευόταν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Μια από τις τελευταίες του συνεντεύξεις ήταν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, της οποίας είχε μεγάλη συμπάθεια. «Η Ελένη είναι δώρο Θεού, τη λατρεύουν οι άνδρες και την αγαπούν οι γυναίκες». Σχετικά με τον γυναίκα του είχε δηλώσει πως «είμαστε παντρεμένοι από το 1978 με πολιτικό γάμο. Μας άρεσε πάρα πολύ ο γάμος της Ελένης και παντρευτήκαμε και με ορθόδοξο. Εξαιτίας της Ελένης παντρευτήκαμε, μας τσίγκλισε».

Ο Γιάννης Βογιατζής συνεργάστηκε με όλους τους γνωστούς δημιουργούς του ελαφρού τραγουδιού, ενώ ερμήνευσε και τραγούδια των Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Μίμη Πλέσσα, Γιώργου Μουζάκη, Γιώργου Θεοδοσιάδη, Κώστα Καπνίση κ.ά. «Έφυγα αξιοπρεπώς από τη δουλειά, από το 2008 σταμάτησα να εμφανίζομαι επί πληρωμή. Μου έκαναν προτάσεις και μετά από πέντε χρόνια που σταμάτησα. Δέχτηκα πρόταση από μια τραγουδίστρια να βάψω τα μαλλιά μου για να κάνω γκεστ και αρνήθηκα. Μου αρέσει να βλέπω τον εαυτό μου όταν ήμουν νέος, αλλά μου αρέσει και τώρα που έχω μεγαλώσει».

Για τον φίλο του, Τόλη Βοσκόπουλο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από δύο χρόνια, είχε αποκαλύψει: «Ήταν κολλητός μου και κάποια στιγμή χάλασε η φιλία μας και ούτε ξέρω γιατί. Μου στοίχισε η απώλειά του, ήταν πολύ γλυκός άνθρωπος. Είχα επιτυχία στο γυναικείο φύλο, αλλά δεν πούλησα τον εαυτό μου για να κάνω τον γκόμενο. Για 4 χρόνια υπήρξα τραγουδιστής των ανακτόρων. Είχαμε γνωριστεί με τον Κωνσταντίνο, ήταν καταπληκτικό παιδί».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

ειδήσεις τώρατραγουδιστήςΓιάννης ΒογιατζήςΕλένη ΜενεγάκηΤόλης Βοσκόπουλος