Lifestyle|15.05.2023 14:18

Άντζελα Γκερέκου για Γιάννη Βογιατζή: «Αφησες το δικό σου στίγμα» - Το παράπονό του από τον Βοσκόπουλο

Newsroom

Με μία ανάρτηση στη προσωπική της σελίδα στο Facebook, η Άντζελα Γκερέκου αποχαιρέτησε τον Γιάννη Βογιατζή, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες, τον τελευταίο καιρό, ο τραγουδιστής αντιμετώπιζε πρόβλημα με την υγεία του και νοσηλευόταν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, η Άντζελα Γκερέκου δημοσίευσε μια φωτογραφία του τραγουδιστή με τον Τόλη Βοσκόπουλο και έγραψε: «Αντίο αγαπημένε Γιάννη μας, με τη γεμάτη μελωδία μαγική σου φωνή. Άφησες το δικό σου στίγμα στο ελληνικό πεντάγραμμο και στη "χρυσή εποχή" του ελληνικού κινηματογράφου. δεν σας ξεχνάμε, τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του».

Το παράπονό που είχε ο Γιάννης Βογιατζής από τον Τόλη Βοσκόπου

Σε μια από τις τελευταίες του συνεντεύξεις, ο Γιάννης Βογιατζής είχε εκφράσει το παράπονο που είχε από τον Τόλη Βοσκόπουλο. Μιλώντας στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του MEGA, ο τραγουδιστής είχε αναφερθεί στον Τόλη Βοσκόπουλο, λέγοντας ότι «έφυγε και δεν έμαθα γιατί σταμάτησε η φιλία μας».

«Ήμασταν μαζί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Του τραγουδούσα τα τραγούδια που έγραφε, στο μαγαζί συνεργαζόμασταν και λέγαμε τα τραγούδια μισά - μισά. Όποτε είχε ανάγκη μετά τις 02:00 – 03:00 το πρωί, με έπαιρνε τηλέφωνο γιατί μέναμε και κοντά. Ήρθε μια στιγμή που σταμάτησε η φιλία μας. Όταν κάποια στιγμή τον ρώτησα τι συμβαίνει, γύρισε το κεφάλι και έφυγε. Το πήρε μαζί του το μυστικό».

«Δεν με ενοχλεί γιατί ο Τόλης ήταν και πολύ καλό παιδί και περίεργο παιδί. Θα μπορούσε δηλαδή κάλλιστα να τον έχει πειράξει κάτι που δεν το κατάλαβα. Του είχα πει να μου πει αν έκανα κάτι για ν' απολογηθώ, να ξέρω γιατί. Έφυγε από κοντά μας και πικράθηκα γιατί ήταν σφραγίδα για το είδος που υπηρετούσε» κατέληξε ο Γιάννης Βογιατζής.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραΓιάννης ΒογιατζήςΆντζελα ΓκερέκουΤόλης Βοσκόπουλος