Lifestyle|18.05.2023 11:47

Tom Hanks: Αποκάλυψε ποιον ηθοποιό επιλέγει για τον επόμενο Τζέιμς Μποντ

Newsroom

Η αναζήτηση για τον νέο Τζέιμς Μποντ συνεχίζεται, με αμέτρητους ηθοποιούς να φημολογούνται ως οι επόμενοι στη σειρά που θα υποδυθούν τον εμβληματικό Βρετανό κατάσκοπο.

Ο Τομ Χανκς (Tom Hanks), Αμερικανός ηθοποιός και σκηνοθέτης, αποκάλυψε πως αυτός που θα ήθελε περισσότερο να πρωταγωνιστήσει ως ο επόμενος Τζέιμς Μποντ στην ομώνυμη κινηματογραφική σειρά, αντικαθιστώντας τον Ντάνιελ Κρεγκ, είναι ο Ίντρις Έλμπα. Συγκεκριμένα, αναφέρει πως είναι εκείνος που ταιριάζει περισσότερο στον ρόλο του πράκτορα 007.

«Καταλάβετε αυτό» σημείωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο BBC την περασμένη εβδομάδα. «Ο Τζέιμς Μποντ έχει άδεια να σκοτώνει. Θα έδινα αυτή την άδεια στον Ίντρις Έλμπα με βάση το έργο που έχω δει να κάνει».

Από τότε που ανακοινώθηκε ότι το «No Time To Die» (2021) θα ήταν η τελευταία ταινία του Μποντ, στην οποία θα εμφανιστεί ο Κρεγκ ως ο ομώνυμος πρωταγωνιστής, ο Έλμπα ήταν μεταξύ των κορυφαίων ονομάτων που φημολογούνται ότι θα αναλάβουν τον ρόλο. Εκτός από τον Τομ Χανκς και άλλοι κορυφαίοι ηθοποιοί του Χόλιγουντ έχουν επίσης δείξει την υποστήριξή τους στον Έλμπα.

Οι εικασίες ότι ο Έλμπα θα αναλάβει τον ρόλο συνεχίζουν να διατυπώνονται – παρά το γεγονός ότι ο ηθοποιός αρνείται δημόσια κάθε σοβαρό ενδιαφέρον να υποδυθεί τον Τζέιμς Μποντ και διαψεύδει τις φήμες ότι μπορεί να είναι ο επόμενος.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ίντρις ΈλμπαΤζέιμς Μποντειδήσεις τώραΤομ Χανκς