Lifestyle|11.03.2019 15:21

Τζένιφερ Λόπεζ: Η ιστορία πίσω από το μονόπετρο 5 εκατομμυρίων δολ. (pic)

Newsroom

Ο αρραβώνας της Τζένιφερ Λόπεζ και του Άλεξ Ροντρίγκεζ είναι γεγονός και τα διεθνή media δεν σχολιάζουν τόσο την απόφαση της JLo για τον τέταρτο γάμο της όσο το μέγεθος του μονόπετρου που είδαμε να λάμπει στο δάκτυλό της μέσω Instagram. 

To Elle.com απευθύνθηκε στον Andrew Fox, Πρόεδρο του SuperJewler.com για να ανακαλύψει την ταυτότητα αυτού του εντυπωσιακού κοσμήματος. Πρόκειται για ένα τεράστιο «πεντακάθαρο» διαμάντι αξίας 5 εκατομμυρίων δολαρίων, κοπής emerald. Το σχέδιο κοπής emerald έχει γίνει πολύ δημοφιλές τα τελευταία χρόνια, αναβιώνοντας μια μόδα που γνώρισε μεγάλες πιένες το 1920.

Μπορεί το συγκεκριμένο σχέδιο κοπής διαμαντιών να μην δίνει τη λάμψη του Μπριγιάν, αλλά είναι πολύ κομψό και προσφέρει μία ιδιαίτερη αίγλη. Επίσης, λέγεται, ότι το σχέδιο κοπής emerald κάνει το διαμάντι να φαίνεται μεγαλύτερο και τα δάχτυλα πιο αδύνατα. Η Αμάλ Κλούνεϊ και η Μπιγιονσέ προτιμούν αυτό το σχήμα δακτυλιδιών. 

 

Η Λόπεζ λατρεύει αυτού του είδους τα δακτυλίδια. Το 2002, ο ηθοποιός και μεγάλος της έρωτας Μπεν Άφλεκ τής έκανε δώρο ένα 6,1 καρατίων ροζ διαμάντι Harry Winston, αξίας 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων. Πάντως, το διαμάντι του Arod η Λόπεζ το έχει μήνες και το φόρεσε την ημέρα των γενεθλίων της. Ροντρίγκεζ και Λόπεζ είναι ζευγάρι από τις αρχές του 2017. Για την Λόπεζ αυτός θα είναι ο τέταρτος γάμος και για τον Ροντρίγκεζ ο δεύτερος, ενώ αμφότεροι έχουν από δύο παιδιά, από τους προηγούμενους γάμους τους.

Τον Απρίλιο του 2018 η τραγουδίστρια είχε δηλώσει στο Harper's Bazaar: «Θα ήθελα να γεράσω με κάποιον με τον οποίο θα έχουμε δεσμευτεί, αλλά αυτή τη στιγμή δεν πιέζω για τίποτα». Πάντως και ο A-Rod φαίνεται να το ήθελε πολύ αφού έγραψε σε σχόλια στο twitter, «χαίρομαι που δεν έπρεπε να περιμένω 16 χρόνια για αυτό το ναι», κάνοντας αναφορά στο πόσο καιρό περίμενε στα μεγάλα πρωταθλήματα για την πρώτη του μεγάλη διάκριση στο World Series (το αμερικανικό πρωτάθλημα μπέιζμπολ)

Η πρόταση γάμου έγινε σε απόδρασή τους στις Μπαχάμες, όπου το ζευγάρι ανέβασε ρομαντικές φωτογραφίες στα social: 

 
T
T
Τζένιφερ Λόπεζ