Lifestyle|19.05.2023 13:44

Priscilla Presley: Ο όρος που έθεσε και ο διακανονισμός για την περιουσία της Λίζα Μαρί

Newsroom

Eνας από τους όρους που είχε θέσει η Πρισίλα Πρίσλεϋ (Priscilla Presley) κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων σχετικά με την διαχείριση της περιουσίας της Λίζα Μαρί ήταν να ταφεί δίπλα στον Έλβις Πρίσλεϊ (Elvis Presley).

Σύμφωνα με το TMZ το αίτημα αυτό δεν έγινε δεκτό από την υπόλοιπη οικογένεια. Υπενθυμίζεται ότι στη Γκρέϊσλαντ αναπαύονται εκτός από τον βασιλιά του Rock and Roll οι γονείς του, η κόρη του Λίζα Μαρί και ο γιος της Μπέντζαμιν Κίου ο οποίος πέθανε το 2020.

Η εξέλιξη αυτή έγινε γνωστή λίγες ημέρες αφότου η Πρισίλα κατέληξε σε συμφωνία μετά από πολύμηνη δικαστική μάχη με την εγγονή της Ράιλι Κίου (Riley Keough) και τον πρώην σύζυγο της Λίζα Μαρί, Mάικλ Λόκγουντ (Michael Lockwood) σχετικά με τη διαχείριση της κληρονομιάς που άφησε η κόρη της η οποία έφυγε από την ζωή τον Ιανουάριο.

Σε επίσημη ανακοίνωση στο Page Six, ο συνύγορος της Πρίσλεϊ δήλωσε εκ μέρους της: «Η οικογένειά μου έχει λύσει όλη την παρεξήγηση που είχε σχέση με την έκκλησή μας στο δικαστήριο και το αίτημα για ερμηνεία των αρχείων, ύστερα από τον πρόωρο θάνατο της κόρης μου, Λίζα Μαρί».

«Αν και τα media έκαναν αυτή την έκκληση να μοιάζει σαν μήνυση, θέλω να ξεκαθαρίσω πως ποτέ δεν υπήρξε μήνυση εναντίον της πολυαγαπημένης μου εγγονής. Ως οικογένεια, είμαστε ευτυχισμένοι που το λύσαμε μαζί. Η οικογένειά μου κι εγώ ελπίζουμε πως οι πάντες θα μας χαρίσουν την ιδιωτικότητα που χρειαζόμαστε για να θρηνήσουμε πραγματικά, τη Λίζα Μαρί και να περάσουμε προσωπικό χρόνο μαζί. Σας αγαπάμε και σας εκτιμάμε όλους. Η οικογένεια Πρίσλεϊ είναι πιο δυνατή από ποτέ», συμπλήρωσε.

«Όλα τα μέρη κατέληξαν σε διακανονισμό και οι οικογένειες είναι ευτυχισμένες. Είναι πολύ ενθουσιασμένοι για το μέλλον», δήλωσε στο ET ο δικηγόρος της Πρισίλα. Από την πλευρά του ο συνήγορος της Ράιλι Κίου συμφώνησε λέγοντας: «Η Ράιλι είναι πολύ χαρούμενη. Είναι μια αξιόλογη γυναίκα και το μέλλον της είναι λαμπρό». Οι όροι της συμφωνίας δεν έγιναν γνωστοί.

Υπενθυμίζεται ότι η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ (Lisa Marie Presley), μουσικός, τραγουδίστρια και μοναδικό παιδί του θρύλου του ροκ εν ρολ Έλβις Πρίσλεϊ, έφυγε από τη ζωή τον Ιανουάριο του 2023 μετά από καρδιακή ανακοπή, αφού διακομίστηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες.

«Με βαριά καρδιά είμαι υποχρεωμένη να μοιραστώ τη συγκλονιστική είδηση ότι η όμορφη κόρη μου Λίσα Μαρί μάς άφησε», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Πρίσιλα Πρέσλεϊ.

Μόλις λίγες ημέρες πριν βρισκόταν μαζί με τη μητέρα της στις Χρυσές Σφαίρες, όπου ο ηθοποιός Όστιν Μπάτλερ βραβεύτηκε για τον ρόλο του στη βιογραφική ταινία «Έλβις». Ο Μπάτλερ αφιέρωσε μερικά λόγια στις δύο γυναίκες: «Σας ευχαριστώ που μού ανοίξατε τις καρδιές σας, τις αναμνήσεις σας, το σπίτι σας. Λίζα Μαρί και Πρίσιλα, σας αγαπάω για πάντα».

Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ ήταν η κληρονόμος της επιχείρησης Elvis Presley Enterprises, όμως, πούλησε το μεγαλύτερο μέρος των μετοχών της σε εταιρεία επενδύσεων και διαχείρισης κεφαλαίων το 2005.

Διατήρησε τον έλεγχο της Graceland, ιδιοκτησίας στο Μέμφις (Τενεσί) που ανήκε στον πατέρα της και όπου βρέθηκε ο διάσημος τραγουδιστής χωρίς τις αισθήσεις του τον Αύγουστο του 1977, προτού μεταφερθεί σε νοσοκομείο όπου ο θάνατός του αποδόθηκε σε καρδιακή ανακοπή. Οι τοξικολογικές εξετάσεις υπέδειξαν υψηλά επίπεδα φαρμακευτικών ουσιών στον οργανισμό του θρύλου του ροκ εν ρολ.

Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ κυκλοφόρησε τρία άλμπουμ κατά τη διάρκεια της καριέρας της. Είναι η μητέρα της ηθοποιού Ράιλι Κίο, που έπαιξε στην ταινία «Mad Max: Fury Road».

Εκτός του μουσικού Ντάνι Κίο, με τον οποίο χώρισαν το 1994, είχε επίσης παντρευτεί με τον ηθοποιό Νίκολας Κέιτζ, με τον ηθοποιό και συνθέτη Μάικλ Λόκγουντ και με τον θρύλο της ποπ Μάικλ Τζάκσον (1994-1996).

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έλβις ΠρίσλεϊΛίσα Μαρί Πρίσλεϊειδήσεις τώρα