Lifestyle|21.05.2023 12:31

Ζεράρ Πικέ: Ημίγυμνος αγκαλιά με τη σύντροφο του σε νέα φωτογραφία τους

Newsroom

Μία νέα φωτογραφία με τη σύντροφό του δημοσίευσε ο Ζεράρ Πικέ στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram. Ο Ισπανός πρώην ποδοσφαιριστής ανήρτησε μία selfie, στην οποία εμφανίζεται ο ίδιος χωρίς μπλούζα και αγκαλιά με την 24χρονη Κλάρα Κία

Στα δικαστήρια Πικέ - Σακίρα για τα παιδιά τους

Την ίδια ώρα, ο Ζεράρ Πικέ φέρεται να είχε επαφή με δικηγόρο του για το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά κατά της Σακίρα. Αφορμή στάθηκε η απόφαση της τραγουδίστριας να βάλει τα παιδιά τους να συμμετέχουν στο νέο της βίντεο κλιπ, χωρίς πρώτα να έχει πάρει την άδειά του. 

Η δημοσιογράφος Lorena Vazquez είπε μιλώντας στην εκπομπή «Y ahora Sonsoles», ότι ο Ζεράρ Πικέ δεν είχε ενημερωθεί και φυσικά δεν έδωσε καμία άδεια για τη συμμετοχή των παιδιών του στο βίντεο κλιπ της Σακίρα, ενώ επεσήμανε ότι τα παιδιά δεν τον είχαν ενημερώσει για τη συμμετοχή τους.

«Βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Μίλησε με τον δικηγόρο του για να καθορίσει τι ενέργειες μπορούν να γίνουν» είπε φίλη του ζευγαριού. Εν τω μεταξύ, πηγές από το περιβάλλον του Πικέ, με τις οποίες επικοινώνησε η εκπομπή «Ya es mediodia», δήλωσαν ότι: «Αυτό θα σηματοδοτήσει ένα νέο σημείο καμπής στη σχέση τους».

 

OΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σακίραειδήσεις τώραinstagramΖεράρ Πικέ