Lifestyle|21.05.2023 13:38

Madonna: Σε δημοπρασία οι σκανδαλώδεις φωτογραφίες από το βιβλίο της «Sex»

Newsroom

Οι φωτογραφίες τους θρυλικού βιβλίου της Madonna, με τίτλο «SEX», βγαίνουν σε δημοπρασία. Ο οίκος Christie's ανακοίνωσε ότι το κοινό μπορεί να διεκδικήσει τις περίπου σαράντα φωτογραφίες από το εμβληματικό λεύκωμα στη Νέα Υόρκη, στις 6 Οκτωβρίου του 2023, στο πλαίσιο του εορτασμού της 30ής επετείου από τότε που κυκλοφόρησε.

Η βασίλισσα της ποπ μοιράστηκε τα νέα στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, εξηγώντας τη λεζάντα ότι τα έσοδα από τη δημοπρασία θα διατεθούν υπέρ του Raising Malawi, ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού με στόχο την αλλαγή της ζωής των παιδιών στο Μαλάουι μέσω της υγείας, της εκπαίδευσης και της υποστήριξης της κοινότητας. 

Σκοπός του βιβλίου, το οποίο κυκλοφόρησε μια μέρα μετά το πέμπτο στούντιο άλμπουμ της Madonna «Erotica», τον Οκτώβριο του 1992, ήταν να φέρει στην επιφάνεια το θέμα της σεξουαλικής αυτοέκφρασης, καταφέρνοντας να μείνει για τρεις εβδομάδες στην κορυφή των best sellers των New York Times.  

 

Μεταξύ άλλων, το λεύκωμα περιλαμβάνει φωτογραφίες του τότε συντρόφου της τραγουδίστριας, του ράπερ Vanilla Ice, αλλά και άλλων σταρ όπως της Naomi Campbell και της Tatiana von Furstenberg. Σημειώνεται ότι το Βατικανό έκανε τότε έκκληση στους ακόλουθούς του, να μποϊκοτάρουν το βιβλίο της, το οποίο είχε απαγορευτεί σε χώρες όπως η Ιρλανδία και η Ιαπωνία.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι τιμές των φωτογραφιών θα κυμαίνονται από 50.000 έως 300.000 δολάρια, όπως εκτιμά ο Darius Himes, αντιπρόεδρος του οίκου Christie’s, ο οποίος διοργανώνει τη δημοπρασία. 

OΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

φωτογραφικό λεύκωμαΜαντόναδημοπρασίαειδήσεις τώρα