Lifestyle|21.05.2023 14:43

Roseanne Barr: «Η τηλεοπτική μου κόρη με "μαχαίρωσε πισώπλατα"» - Το παραλήρημα στο Twitter, τα fake news και τα ρατσιστικά σχόλια

Newsroom

Η Ροζάν Μπαρ (Roseanne Barr) δήλωσε ότι η τηλεοπτική της κόρη τη «μαχαίρωσε πισώπλατα».  Η 70χρονη Barr απολύθηκε το 2018 από το spin-off της εμβληματικής σειράς του ABC, «Roseanne», μετά από ένα περίεργο παραλήρημα στο Twitter, ισχυριζόμενη ψευδώς ότι η Chelsea Clinton είναι παντρεμένη με τον ανιψιό του George Soros, επανέλαβε μια ψευδή φήμη ότι ο δισεκατομμυριούχος είναι συμπαθής στους Ναζί και έκανε ένα ρατσιστικό σχόλιο για τη σύμβουλο του προέδρου Ομπάμα, Valerie Jarrett.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή «The Megyn Kelly Show» του SiriusXM, η Μπαρ κατηγόρησε την πρώην συμπρωταγωνίστριά της Σάρα Γκίλμπερτ, 48 ετών, για τις αντιδράσεις εναντίον της. 

Μετά το παραλήρημα της Barr, η Γκίλμπερτ έγραψε στο Twitter: «Τα πρόσφατα σχόλια της Roseanne για τη Valerie Jarrett, και τόσα άλλα, είναι αποτρόπαια και δεν αντικατοπτρίζουν τις πεποιθήσεις του καστ και του συνεργείου μας ή οποιουδήποτε σχετίζεται με την εκπομπή μας. Είμαι τουλάχιστον απογοητευμένη από τις πράξεις της». 

Η Γκίλμπερτ συνέχισε να πρωταγωνιστεί στο «The Conners», το spin-off του «Roseanne» που δημιουργήθηκε μετά την απόλυση της Μπαρ. Με συμπρωταγωνιστή τον John Goodman, το ABC μόλις ανανέωσε την κωμική σειρά για 6η σεζόν, ενώ στην πλοκή η Roseanne πέθανε.

Η Γκίλμπερτ ήταν επίσης συμπαρουσιάστρια του «The Talk» και η Μπαρ ισχυρίστηκε ότι χρησιμοποίησε αυτή την πλατφόρμα για να συνεχίσει να την «χτυπάει».  «Δεν ήταν αρκετό που με μαχαίρωσε πισώπλατα, μου έκανε ό,τι μου έκανε εκεί», είπε η Barr στην εκπομπή «The Megyn Kelly Show». 

Αλλά στη συνέχεια έβγαινε στο talk show της κάθε μέρα και μιλούσε για το πόσο σοκαρισμένη ήταν για τον ρατσισμό μου, συν τοις άλλοις".  Η Barr είπε ότι αυτό την ώθησε να καλέσει την Gilbert. «Της είπα ... 'Καλύτερα να κλείσεις το στόμα σου για μένα. Σου λέω, καλύτερα να κλείσεις το γα***ένο στόμα σου. Και το έκανε», υποστήριξε η Barr.

Η αναβίωση του «Roseanne» έκανε θραύση όταν έκανε πρεμιέρα, προσελκύοντας σχεδόν 18 εκατομμύρια τηλεθεατές.  Αλλά αυτό δεν εμπόδισε το ABC να τραβήξει την πρίζα σε ολόκληρη τη σειρά μετά το παραλήρημα της Barr στο Twitter. 

«Η δήλωση της Roseanne στο Twitter είναι αποτρόπαια, αποκρουστική και ασυμβίβαστη με τις αξίες μας και αποφασίσαμε να ακυρώσουμε την εκπομπή της», ανέφερε τότε σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του ABC Entertainment, Channing Dungey. 

«Το ABC προσπαθούσε να με ωθήσει στην αυτοκτονία»

Η Barr ισχυρίστηκε επίσης ότι πιστεύει πως το ABC προσπαθούσε να την ωθήσει στην αυτοκτονία.  «[Το ABC] γνώριζε ότι είχα προβλήματα ψυχικής υγείας. Νόμιζα ότι ήθελαν να αυτοκτονήσω και όλοι οι φίλοι μου το ίδιο», είπε. 

«Ο Norm MacDonald, ο οποίος ήταν καλός φίλος ... μου είπε: "Νομίζω ότι προσπαθούν να σε ωθήσουν στην αυτοκτονία". Και ο Μπομπ Αϊνστάιν, που πέθανε επίσης εκείνη την περίοδο, ήταν πολύ καλός φίλος, μου τηλεφώνησε και μου είπε: "Αυτό είναι απλά πρωτοφανές. Είναι σατανικό αυτό που σου κάνουν". Πραγματικά ήταν».

Με πληροφορίες από New York Post

OΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ηθοποιόςTwitterειδήσεις τώρατηλεοπτική σειρά