Lifestyle|21.05.2023 16:38

Megan Fox: «Παγώνουν» τα σχέδια για γάμο - «Στην μπούκα» ο Machine Gun Kelly

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
AP photo
AP photo
AP photo
AP photo
AP photo

Οι φήμες περί κρίσης στη σχέση της Μέγκαν Φοξ (Megan Fox) με τον Μασίν Γκαν Κέλι (Machine Gun Kelly) κυκλοφορούσαν από τον Φεβρουάριο, αν και κανένας από τους δύο δεν έχει αποκαλύψει τι πραγματικά έχει συμβεί μεταξύ τους. 

Ο Machine Gun Kelly και η Megan Fox καταβάλλουν προσπάθεια για να σώσουν τη σχέση τους, αλλά δεν έχουν σχέδια να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας σύντομα. «Δουλεύουν σιγά σιγά για να συμφιλιωθούν, αλλά (ο Μασίν Γκαν Κέλι) είναι ακόμα "στην μπούκα"», δήλωσε μια πηγή στο People την Παρασκευή.

 

 

Η πηγή ανέφερε ότι ο 33χρονος Kelly, κάνει «ό,τι μπορεί» για να κερδίσει ξανά την 37χρονη ηθοποιό. «(Η Μέγκαν Φοξ) τον κάνει να προσπαθήσει γι' αυτό», πρόσθεσε. «Είναι  μια άνιση δυναμική όμως και οι φίλοι τους δεν περιμένουν ότι αυτή η σχέση θα κρατήσει». Οι εκπρόσωποι και των δύο δεν απάντησαν σε αίτημα του Page Six για σχολιασμό.

Η Kelly εθεάθη την Πέμπτη να περπατάει στο κόκκινο χαλί για το πάρτι του Sports Illustrated προς τιμήν της Fox που φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του «Sports Illustrated Swimsuit Issue 2023», ντυμένη με Celia Kritharioti Haute Couture.


«Αυτό που θέλω περισσότερο να ξέρει ο κόσμος για μένα είναι ότι είμαι μια γνήσια ψυχή που θέλει ν' ανήκει πραγματικά κάπου και να μην χρειάζεται να ζω πάντα ως παρεξηγημένη. Αν δεν σε σέβονται, αυτό σε καταρρακώνει. Και αν γίνεται διαρκώς, αυτό φθείρει την αυτοεκτίμηση και τον αυτοσεβασμό σου. Θέλω όλοι οι άνθρωποι και όχι μόνο οι γυναίκες να σέβονται το σώμα τους και τον εαυτό τους» είπε, μεταξύ άλλων, η Μέγκαν Φοξ στη συνέντευξή της.

 

Ωστόσο, η Φοξ πόζαρε μόνη για τους φωτογράφους και έδωσε συνεντεύξεις στους δημοσιογράφους χωρίς τον Κέλι στο πλευρό της. Το ίδιο βράδυ, η πρωταγωνίστρια του «Transformers» παρακολούθησε την εμφάνιση του Kelly μαζί με τον Travis Barker στην εκδήλωση για την 25η επέτειο του Lovesac στη Νέα Υόρκη.

 

Η ηθοποιός, σύμφωνα με το Page Six, δεν φορούσε το δαχτυλίδι αρραβώνων που της είχε δώσει ο τραγουδιστής. Η Φοξ ανακοίνωσε τον Ιανουάριο του 2022 ότι ο Κέλι της έκανε πρόταση γάμου κάτω από ένα «δέντρο μπανιάν».

«Τον Ιούλιο του 2020, καθίσαμε κάτω από αυτό το δέντρο και ζητήσαμε μαγεία. Δεν ξέραμε τι πόνο θα βιώσουμε και τι δουλειά και θυσίες θα χρειαστεί η σχέση μας. Περπατήσαμε μέσα στην κόλαση μαζί, γελάσαμε περισσότερο από ποτέ, μου ζήτησε να παντρευτώ. Και όπως σε κάθε ζωή πριν από αυτήν, και όπως σε κάθε ζωή που θα την ακολουθήσει, είπα ναι… και μετά ήπιαμε ο ένας το αίμα του άλλου» είχε γράψει τότε η ηθοποιός στη λεζάντα.

 

Το ζευγάρι γνωρίστηκε τον Μάρτιο του 2020 κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «Midnight in the Switchgrass», λίγο μετά τον χωρισμό της από τον πρωταγωνιστή του «Beverly Hills, 90210» Brian Austin Green.

H Φοξ πυροδότησε τις φήμες χωρισμού τον Φεβρουάριο, όταν διέγραψε όλες τις φωτογραφίες της με τον MGK από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στις 12 Φεβρουαρίου, η 37χρονη ηθοποιός δημοσίευσε μια σειρά από selfies και ένα βίντεο με μια φωτιά να καίει έναν φάκελο με τη λεζάντα: «You can taste the dishonesty/ it's all over your breath» (Μπορείς να γευτείς την ανεντιμότητα/ είναι παντού στην αναπνοή σου) -στίχοι από το τραγούδι της Beyonce «Pray You Catch Me» από το άλμπουμ Lemonade.

OΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

γάμοςΜέγκαν Φοξζευγάριειδήσεις τώρα