Οι Καρντάσιαν σκάνε από τη ζήλια τους η μία για την άλλη
NewsroomΗ Κένταλ Τζένερ παραχώρησε συνέντευξη στο Zaza World Radio, όπου αποκάλυψε πως ήταν πολύ δύσκολο για εκείνη να αποδεχτεί πως η αδερφή της είχε περισσότερους φίλους από την ίδια.
«Καθόμουν στο δωμάτιό μου και έκλαιγα επειδή η Κάιλι είχε τόσους φίλους. Δεν ήξερα τι να κάνω. Νόμιζα πως δεν θα αποκτήσω ποτέ φίλους. Δεν είχα τίποτα να κάνω, ήμουν πληγωμένη και ξεκινούσα να κάνω ιππασία από τις 8 το πρωί ως το βράδυ. Και κοίτα πως τα έφερε η ζωή», ανέφερε το διάσημο μοντέλο.
Η Κένταλ Τζένερ έχει πλέον 7 εκατομμύρια πιο πολλούς followers από την 21χρονη Kylie και η μεγάλη αδερφή είπε χαρακτηριστικά πως οι ρόλοι άλλαξαν πια. «Άλλαξαν οι ρόλοι μας, όχι ότι η Κάιλι δεν είναι ευτυχισμένη αλλά είναι τρελό γιατί ποτέ δεν φανταζόμουν πως θα έχω περισσότερους φίλους. Όχι ότι έχουμε ανταγωνισμό, δεν θέλω να ακουστεί παράξενα όλο αυτό. Απλά και η Κάιλι είναι πολύ χαρούμενη με τη ζωή της αυτή τη στιγμή».
- Θα ήταν δισεκατομμυριούχος αν δεν πουλούσε το ποσοστό του για μόλις 800 δολάρια – Το 10% που κατείχε αξίζει σήμερα 300 δισ.!
- Συμβουλές και tips για αρνί στη σούβλα - Η διαδικασία βήμα βήμα
- Σφοδρή σύγκρουση Νετανιάχου-Ερντογάν: «Θα συνεχίσουμε να πολεμάμε το ιρανικό τρομοκρατικό καθεστώς» - «Εγκληματίας που διαπράττει Γενοκτονία»
- Ανάσταση με τα ΜΑΤ στον Νέο Κόσμο - Προσαγωγές και συλλήψεις μετά από ελέγχους σε σακίδια