Lifestyle|23.05.2023 19:35

Kim Kardashian για Kanye West: «Δεν μπορείς να βοηθήσεις ανθρώπους που δεν θέλουν τη βοήθειά σου»

Newsroom

Μιλώντας με ειλικρίνεια για τον γάμο της με τον Kanye West, η Kim Kardashian βρέθηκε καλεσμένη στο podcast «On Purpose» του Jay Shetty και υπογράμμισε ότι δεν μπορεί να «βοηθήσει» τους ανθρώπους που δεν το «θέλουν».

«Κάτι που έμαθα όλα αυτά τα χρόνια είναι ότι δεν μπορείς να βοηθήσεις ανθρώπους που δεν θέλουν τη βοήθειά σου», είπε η Kardashian. «Δεν μπορείς να επιβάλλεις τις πεποιθήσεις σου και να τις προβάλλεις σε κάποιον που πιστεύει κάτι εντελώς διαφορετικό». 

Αν και η Κιμ δεν ανέφερε συγκεκριμένα τ' όνομα του πρώην συζύγου της, μίλησε εκτενώς για ανθρώπους που βρέθηκαν στη ζωή της και είχαν «διαφορετικές απόψεις» από εκείνη. «Δεν είναι κακό να εκφράζεις μια διαφορετική άποψη. Γι' αυτό ο κόσμος γυρίζει» τόνισε η ίδια.

«Ωστόσο, αν δεν έχετε τις ίδιες αξίες τότε δεν είναι κακό ν' αναζητήσετε ανθρώπους που ευθυγραμμίζονται με αυτό που πραγματικά πιστεύετε. Αυτά είναι μερικά από τα πράγματα που θα δίδασκα στα παιδιά μου, όταν θα ψάξουν για φίλους, συνεργάτες και σχέσεις. Δεν μπορείς να επιβάλλεσαι σε άλλους ανθρώπους, ούτε να είναι στο επίπεδο που είσαι εσύ» πρόσθεσε. 

Κλείνοντας, η διάσημη τηλεπερσόνα είπε ότι υπάρχουν φορές που διαφορετικοί χαρακτήρες μπορούν να «συνυπάρξουν, αλλά υπάρχουν και φορές που πραγματικά δεν γίνεται». «Μερικές φορές αισθάνομαι ότι οι άνθρωποι πιστεύουν ότι αν μια σχέση δεν πάει καλά είναι αποτυχία, αλλά εγώ δεν το βλέπω έτσι».

Το πρώην ζευγάρι άρχισε να βγαίνει το 2012, παντρεύτηκε το 2014 και κατέθεσε αίτηση διαζυγίου το 2021, αφού είχαν αποκτήσει τέσσερα παιδιά (North West, 9, Saint West, 7, Chicago West, 5, and Psalm West, 4). 

Το διαζύγιό τους οριστικοποιήθηκε τον Νοέμβριο, αφού κατέληξαν σε συμφωνία σχετικά με την επιμέλεια των παιδιών και την περιουσία. «Μετά από 15 χρόνια σχέσης και 12 χρόνια γάμου, δεν αισθάνθηκα αποτυχία. Αυτό ήταν τόσο όμορφο» κατέληξε. Ο Kanye West φέρεται σήμερα να είναι παντρεμένος με την υπάλληλό του, Bianca Censori.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κιμ Καρντάσιανειδήσεις τώραχωρισμόςpodcastΚάνιε Γουέστ