Lifestyle|24.05.2023 15:26

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Τρόλαρει τη Βικτώρια στα socia media και αποκαλύπτει την προσωπική του ρουτίνα ομορφιάς

Newsroom

Ένα βίντεο δημοσίευσε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ στο Tik Tok, στο οποίο τρολάρει τη σύζυγό του, Βικτόρια, σχετικά με τη ρουτίνα μακιγιάζ της.

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής, φορώντας μόνο μία πετσέτα στη μέση, κάνει πως βάζει μέικ απ στο πρόσωπό του μ' ένα πινέλο, ακολουθώντας τις ίδιες κινήσεις με αυτές που είχε δείξει νωρίτερα η σύζυγός του σε παρόμοιο βίντεο με συμβουλές ομορφιάς.

«Έτσι, όταν χρησιμοποιώ λίγο από αυτό η γυναίκα μου, μου λέει ότι αυτός είναι ο καλύτερος φωτισμός για να κάνω το γύρισμα. Συμφωνώ, αλλά δεν ξέρω πραγματικά για τι πράγμα μιλάω» είπε αρχικά ο Μπέκαμ. «Μου αρέσει να ενυδατώνω το δέρμα μου και να φροντίζω την επιδερμίδα μου και προφανώς αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να το κάνω σύμφωνα με τις συμβουλές ομορφιάς της Βικτόρια Μπέκαμ» συμπλήρωσε ο ίδιος. 

Το βίντεο μόλις αναρτήθηκε στα social media έγινε αμέσως viral, με τους περισσότερους να το θεωρούν πολύ διασκεδαστικό. «Blend it όπως ο Μπέκαμ» έγραψε ένα χρήστης κάνοντας λογοπαίγνιο με την ταινία «Bend it like Beckham», ενώ κάποιος άλλος σχολίασε: «Ο Ντέιβιντ έχει το πιο όμορφο πρόσωπο».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραομορφιάΒικτόρια ΜπέκαμTik TokΝτέιβιντ Μπέκαµ