Lifestyle|24.05.2023 16:25

Η Fern Britton κατακλύστηκε από μηνύματα αγάπης μετά το «οδυνηρό» περιστατικό που βίωσε με παπαράτσι

Newsroom

Η συγγραφέας και παρουσιάστρια Fern Britton έκανε μία ανάρτηση στα social media, γνωστοποιώντας μία δυσάρεστη εμπειρία που βίωσε μ' έναν παπαράτσι, ενώ έσπευσε να ευχαριστήσει τους θαυμαστές της για την υποστήριξη που της έδειξαν. 

Συγκεκριμένα, έγραψε στο Twitter: «Μόλις έγραψα ένα μακροσκελές κείμενο στο Instagram, το οποίο ήταν πολύ μεγάλο για το Twitter. Ένας γλοιώδης παπαράτσι με άφησε πραγματικά συντριμμένη και κλονισμένη. Αν και είμαι σπίτι μου, φοβάμαι να βγω έξω γιατί μπορεί να με περιμένει». 

Στο βίντεο, όπως εξήγησε: «Μόλις είχα μία από αυτές τις στενάχωρες στιγμές από το πουθενά. Υπάρχει ένας παπαράτσι, το όνομά του είναι George Banby. Είναι απειλή και αυτός θα είναι περήφανος που θα με ακούσει να το λέω αυτό. Είναι απόλυτη απειλή». 

 

Μία μέρα μετά, η τηλεπερσόνα εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στους θαυμαστές της, γράφοντας: «Σας ευχαριστώ για την καλοσύνη σας χθες. Ο Guard Cat, ο ατζέντης μου, ήταν πολύ καθησυχαστικός».

Η ανάρτηση, σύμφωνα με το Hello!, κατακλύστηκε από μηνύματα στήριξης, μ' ένα από αυτά να γράφει: «Ελπίζω να είσαι καλά σήμερα, Φερν. Λυπάμαι πολύ που πέρασες κάτι τέτοιο. Είναι φρικτό. Στέλνω αγάπη!». Κάποιος άλλος έγραψε: «Ελπίζω να νιώθεις λίγο καλύτερα σήμερα αγαπημένη κυρία. Μην υποτιμάς τον εαυτό σου, είσαι πανέμορφη μέσα και έξω! Στέλνω αγκαλιές». 

Η ιστορία αυτή έρχεται λίγο καιρό, αφότου η Fern βρέθηκε στο επίκεντρο επειδή έκανε μία δήλωση εναντίον του πρώην συμπαρουσιαστή της, Phillip Schofield. Οι δυο τους παρουσίασαν το «This Morning» για αρκετά χρόνια. 

Εκείνη την εποχή, ισχυρίστηκε η Fern ότι ένιωθε «υποτιμημένη από το ITV» και ότι «ζούσε στη σκιά του Phillip». Η τεταμένη σχέση τους αποκαλύφθηκε, επίσης, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού η παρουσιάστρια έγραψε στο Twitter για τη βράβευση 30 χρόνων του «This Morning» στα BAFTA: «Συγχαρητήρια για τα BAFTA. Ήταν απολύτως υπέροχο και λαμπρό. Θα μου άρεσε να ήμουν εκεί, αλλά δεν έλαβα πρόσκληση». Με τη σειρά του, ο Phillip απάντησε: «Πραγματικά περίεργο, επειδή ήταν προσκεκλημένη και αρνήθηκε #memoryloss θα μας άρεσε να είναι εκεί. Ήταν ενεργό και πολύ αγαπημένο μέρος της εκπομπής».    

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

παρουσιάστριασυγγραφέαςειδήσεις τώρα