Lifestyle|30.05.2023 16:22

Kylie Jenner - Timothee Chalamet: Συνεχίζουν να ζουν τον έρωτά τους, αλλά το ειδύλλιό τους δεν φαίνεται να είναι «σοβαρό»

Newsroom

Η Κάιλι Τζένερ (Kylie Jenner) και ο Tιμοτέ Σαλαμέ (Timothee Chalamet) συνεχίζουν ν' απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου, αλλά χωρίς ταμπέλες. Μια πηγή από το στενό φιλικό περιβάλλον της 25χρονης τηλεπερσόνας αποκάλυψε στο Peolpe ότι εκείνη και ο ηθοποιός εξακολουθούν να περνούν χρόνο μαζί όταν είναι στο Λος Άντζελες

«Η Kάιλι απολαμβάνει να βγαίνει ραντεβού μαζί του, αλλά ο κύριος στόχος της είναι να είναι μαμά» δήλωσαν οικείοι της, διευκρινίζοντας ότι η σχέση τους «δεν είναι σοβαρή». Λέγεται, μάλιστα, ότι οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν έδωσαν το «παρών» στην επίδειξη μόδας του Jean-Paul Gaultier τον Ιανουάριο.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Tιμοτέ Σαλαμέ έξω από το  εστιατόριο του Λος Άντζελες «Tito's Tacos», στο οποίο φημολογείται πως πραγματοποιήθηκε το πρώτο «αληθινό» ραντεβού με την εκατομμυριούχο επιχειρηματία και ριάλιτι σταρ. 

 

Μέχρι στιγμής, οι δυο τους δεν έχουν φωτογραφηθεί μαζί, αφού έχουν λάβει τα μέτρα τους γι'αυτό, ωστόσο το αυτοκίνητο της Kάιλι εθεάθη πριν από λίγες ημέρες έξω από την έπαυλη του ηθοποιού στο Beverly Hills. 

Μία άλλη πηγή ανέφερε στο Us Weekly ότι ο Σαλαμέ και η Τζένερ επικοινωνούν μεταξύ τους σχεδόν κάθε μέρα, είτε μιλάνε, είτε στέλνουν μηνύματα μέσω FaceTime. «Έχουν μια πολύ διασκεδαστική και ερωτική ανταλλαγή μεταξύ τους που κάνει την Κάιλι να χαμογελά». 

 

Η σχέση της με τον Τράβις

Η Kάιλι έχει δύο παιδιά με τον Τράβις, τη Στόρμι 5 ετών και τον Ερ, ενός έτους. Ο γιος τους ονομαζόταν στο παρελθόν Wolfe, αλλά το πρώην ζεύγος άλλαξε νόμιμα το όνομά του τον Ιανουάριο. Στα νομικά έγγραφα, το πρώην ζευγάρι εξήγησε ότι «μετανιώνει για την αρχική επιλογή του ονόματος του Wolf Jacques Webster» και ότι το όνομα Ερ είναι «καλύτερο» για το μωρό τους.

Η σχέση της Kάιλι και του ράπερ ξεκίνησε το 2017 αφού συναντήθηκαν στο Coachella, όπου εμφανιζόταν ο ράπερ. Χώρισαν για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2019 αλλά έναν χρόνο μετά αναζωπύρωσαν το ειδύλλιό τους. Τον Σεπτέμβριο του 2021, η Kάιλι αποκάλυψε ότι εκείνη και ο Tράβις θα γίνουν για δεύτερη φορά γονείς. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Λος ΆντζελεςζευγάριΚάιλι Τζένερειδήσεις τώραΤίμοθι Σάλαμε