Lifestyle|05.06.2023 14:17

Channing Tatum: Μοιράζεται την εμπειρία του ως ανύπαντρος μπαμπάς - «Ήμουν αρκετά νευρικός»

Newsroom

Με αφορμή το πρόσφατο παιδικό βιβλίο του «The One and Only Sparkella and the Big Lie», ο Channing Tatum βρέθηκε στην εκπομπή «TODAY with Hoda and Jenna» και μίλησε για το πώς τα βιβλία τον βοήθησαν ως πατέρα της κόρης του Everly, 10 ετών, την οποία απέκτησε με την πρώην σύζυγό του, Jenna Dewan. 

Όταν ρωτήθηκε τι είδους γονιός είναι, εκείνος απάντησε: «Δεν έχω ιδέα, δεν ξέρω. Απλά προσπαθώ να τα βγάλω πέρα. Νομίζω ότι όπως κάθε άλλος γονιός, απλά προσπαθείς να μην τα κάνεις θάλασσα με τα παιδιά σου. Αλλά ξέρεις ότι θα το κάνεις».

Και πρόσθεσε: «Όταν ήξερα ότι θα κάνω παιδί, έλεγα: Εντάξει, μάλλον θα είμαι ο γονιός – σχεδιάζω να είμαι ο γονιός – που μάλλον θα την έβαζε σε περισσότερους μπελάδες από όσους την κράτησα μακριά. Και στη συνέχεια, καθώς μεγαλώνουν κάπως, αρχίζεις να συνειδητοποιείς ότι πρέπει να βάζεις όρια».

«Και παραδόξως, τα παιδιά, παρόλο που δεν θέλουν όρια, θέλουν όρια. Το άγχος της μειώνεται, το επίπεδο του άγχους της μειώνεται όταν απλά καταλαβαίνει τους κανόνες. Και δεν είναι καν οι δικοί σας κανόνες, εμείς τους αποκαλούμε κανόνες του σπιτιού». 

Αυτοί οι κανόνες του σπιτιού περιλαμβάνουν «πρέπει πάντα να πηγαίνεις το πιάτο σου στο νεροχύτη, πρέπει να μαζεύεις τα ρούχα σου, πρέπει να βουρτσίζεις τα δόντια σου - πραγματικά φυσιολογικά, απλά πράγματα». Η Bush Hager πρόσθεσε ότι ο ηθοποιός έγινε ανύπαντρος πατέρας περίπου την εποχή που άρχισε να εργάζεται για τα βιβλία Sparkella.

Ερωτηθείς αν ο χαρακτήρας τον βοήθησε να μάθει πώς να είναι γονιός, ο ηθοποιός απάντησε: «Δεν σχεδίαζα να γίνω ανύπαντρος πατέρας, αυτό δεν ήταν στα σχέδια [ή] τουλάχιστον στο πρόγραμμά μου. Και ήμουν αρκετά νευρικός. Έλεγα: Είναι κορίτσι. Έψαχνα στο YouTube για το πώς να πλέξω τα μαλλιά της. Δεν ήθελα να είμαι ο μπαμπάς που θα την έφερνε στο σχολείο σαν να είχε μόλις κοιμηθεί στο δρόμο. Οπότε ναι, αυτή η σειρά βιβλίων προέκυψε κάπως από αυτό. Ήμουν εγώ που ανακάλυψα πραγματικά πώς να μιλήσω σε ένα μικρό κορίτσι».

Ο ηθοποιός αποκάλυψε, επίσης, ότι η Everly θέλει να δει την Taylor Swift σε συναυλία, ενώ επίσης ασχολείται με την «κέλτικη ιρλανδική μουσική. Είναι χορεύτρια, της αρέσει ο κέλτικος ιρλανδικός χορός». 

 

Περιγράφοντας πώς η Everly στράφηκε προς αυτού του είδους τη μουσική, ο Channing Tatum είπε: «Της αρέσει οτιδήποτε μαγικό - νεράιδες, ξωτικά - και όταν κοιτάζεις στο YouTube, όλα τα βίντεο για την κέλτικη ιρλανδική μουσική είναι νεράιδες, οπότε νομίζω ότι έτσι ξεκινήσαμε. Και στη συνέχεια απέκτησε εμμονή με την κέλτικη μουσική. Τώρα κάνουμε κέλτικους ιρλανδικούς χορούς, οπότε αυτό είναι το μόνο που ακούμε τα τελευταία δύο χρόνια».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τσάνινγκ Τέιτουμηθοποιόςκόρηειδήσεις τώρα