Lifestyle|05.06.2023 14:52

Zoe Saldana: Ποζάρει topless μπροστά στον καθρέφτη της και μας δείχνει το τατουάζ της

Newsroom

Τη θερμοκρασία στα ύψη ανέβασε η Zoe Saldana με το νέο βίντεο που δημοσίευσε στα social media. Η 44χρονη σταρ ποζάρει topless μπροστά στον καθρέφτη της, επιδεικνύοντας το τατουάζ που έχει κάνει στα πλευρά της. 

Για όσους δεν γνωρίζουν, η Saldana και ο σύζυγός της άρχισαν να βγαίνουν τον Μάρτιο του 2013, αφού γνωρίστηκαν σε μια πτήση προς τη Νέα Υόρκη. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά και παντρεύτηκαν τέσσερις μήνες αργότερα στο Λονδίνο. Έχουν αποκτήσει τρία παιδιά: τα δίδυμα αγόρια Cy και Bowie, 8 ετών, και τον μικρότερο γιο τους που ονομάζεται Zen, 6 ετών.

Η Saldana έχει συνολικά πέντε τατουάζ, με τα μικρότερα να είναι κάποια τατουάζ με αστέρια στον αστράγαλο και τον καρπό της, ένα άλλο σε περσική γραφή στα πλευρά της και αραβική γραφή στο πόδι της που φέρεται να γράφει «Θέλω να τη ρωτήσω». Αλλά το μεγαλύτερο και πιο μυστικό τατουάζ της είναι αυτό με το πρόσωπο του συζύγου της Perego, το οποίο έκανε ο tattoo artist Mark Mahony. Από την άλλη, ο Perego έχει ένα τατουάζ με το πρόσωπο της Saldana στο αριστερό του χέρι. 

 

Σε προηγούμενη συνέντευξή της στο ET Canada, η ηθοποιός εξήγησε ότι έκανε το τατουάζ ουσιαστικά για να ανταποδώσει τη χάρη, αφού ο σύζυγός της ήταν αυτός που το έκανε πρώτα. «Έχει ένα τατουάζ με το πρόσωπό μου στο χέρι του. Οπότε ήταν δίκαιο ν' ανταποδώσω τη χειρονομία, αν και πάντα το ήθελα» είπε. «Για την ακρίβεια, εγώ ήμουν αυτή που θα το έκανα αρχικά, αλλά κάνουμε τα τατουάζ μας μ' έναν καταπληκτικό καλλιτέχνη που λέγεται Mark Mahoney. Κάθε φορά, λοιπόν, που πηγαίναμε για μένα, ο Mark κατέληγε να με πείθει ότι δεν χρειαζόταν να το κάνω, ώστε να μπορέσει να κάνει εκείνος ένα νέο τατουάζ».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

τατουάζηθοποιόςειδήσεις τώρα