Lifestyle|13.03.2019 09:17

Τα ζώδια της Τετάρτης (13/3)

Newsroom

Κριός

Σήµερα είναι µία καλή ηµέρα για να επιδιώξεις να συναντηθείς µε ανθρώπους που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον. Η Σελήνη στους ∆ιδύµους είναι πολύ βοηθητική για συναντήσεις, αλλά και βόλτα στα µαγαζιά. Σε περίπτωση που θέλεις να αγοράσεις κάτι θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η, καθώς θα έχεις την τάση να κάνεις βιαστικές αγορές.

Ταύρος

Σήµερα η Σελήνη έχει περάσει στους ∆ιδύµους και θα σου υπενθυµίσει πως έχεις κάποια οικονοµικά ζητήµατα να ασχοληθείς προκειµένου να τα φέρεις εις πέρας. Προσπάθησε να αποφύγει σκέψεις και σενάρια καταστροφής, καθώς αυτά θα σε αγχώσουν και είναι πιθανόν να σε κάνουν να κινηθείς τελείως λάθος σχετικά µε ένα οικονοµικό σου θέµα.

Δίδυµοι

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και θα σου δηµιουργήσει την ανάγκη να τραβήξεις πάνω σου τα βλέµµατα των άλλων και να κερδίσεις την προσοχή τους. Αυτό θα έχεις πολλούς τρόπους για να το κάνεις, αλλά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/ή, καθώς µπορεί να το καταφέρεις, όχι όµως προς όφελός σου.

Καρκίνος

Σήµερα θα είσαι περισσότερο εσωστρεφής απ’ ό,τι συνηθίζεις, καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στους ∆ιδύµους δεν θα σου αφήσει διάθεση για εξωτερικές δραστηριότητες αλλά ούτε και για επαφή µε κόσµο. Βέβαια θα σου δώσει µια καλή ευκαιρία για να µείνεις µόνος/η, να ανασυνταχθείς και να σκεφτείς διεξοδικά τα θέµατα που σε απασχολούν.

Λέων

Η Σελήνη µόλις µπήκε στους ∆ιδύµους και θα δηµιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να ασχοληθείς µε αγαπηµένα σου φιλικά πρόσωπα και να κανονίσεις µία συνάντηση. Η διάθεσή σου θα ανέβει µέσα από την επαφή µε κόσµο, γι’ αυτό ακόµα και µία έξοδος για φαγητό µε τους συναδέλφους από τη δουλειά θα έχει τέλεια αποτελέσµατα.

Παρθένος

Σήµερα προτίµησε να επικεντρωθείς σε επαγγελµατικά ζητήµατα και οτιδήποτε σχετίζεται µε την καριέρα σου και την κοινωνική αναγνώριση, καθώς η Σελήνη στους ∆ιδύµους θα σε βοηθήσει σε αυτό. Συζητήσεις σχετικές µε επαγγελµατικές προτάσεις θα παίξουν σηµαντικό ρόλο, αλλά θα πρέπει να προσέξεις και να µη βιαστείς να απαντήσεις πριν σκεφτείς τα δεδοµένα.

Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στους ∆ιδύµους και είναι πολύ βοηθητική για να συναντήσεις ένα πρόσωπο που δεν βλέπεις τόσο συχνά, να επικοινωνήσεις µε κάποιον συγγενή σου που βρίσκεται µακριά ή ακόµα και να κανονίσεις να κάνεις ένα ταξιδάκι. Οτιδήποτε κι αν κάνεις προσπάθησε να το κάνεις παρέα µε αγαπηµένους σου ανθρώπους.

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στους ∆ιδύµους και είναι πιθανόν να αρχίσεις να νιώθεις περίεργα, καθώς θα σου έρχονται στο µυαλό σκέψεις σχετικές µε γεγονότα του παρελθόντος. Προσπάθησε να τις περιορίσεις όσο γίνεται και να µην τις αφήσεις να επηρεάσουν και τη διάθεσή σου αλλά κυρίως και πρακτικά ζητήµατα όπως είναι τα οικονοµικά.

Τοξότης

Σήµερα θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα οι διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στους ∆ιδύµους θα τονίσει τη συναισθηµατική πλευρά τους. Θα παρατηρήσεις πως θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται περισσότερο ένα ζήτηµα που απασχολεί έναν στενό σου συνεργάτη και να έχεις πραγµατική διάθεση να τον/τη στηρίξεις µε όποιον τρόπο χρειαστεί.

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στους ∆ιδύµους και είναι µια καλή ευκαιρία για να τακτοποιήσεις κάποια ζητήµατα ρουτίνας τα οποία δεν είναι δύσκολα, όµως χρειάζονταν όρεξη και εσύ δεν την είχες. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις δουλειές ρουτίνας, καθηµερινές υποχρεώσεις αλλά και εργασιακά θέµατα άµεσα, καθώς θα είσαι πολύ οργανωτικός/ή και αυτό θα σε βοηθήσει.

Υδροχόος

Η Σελήνη µόλις µπήκε στους ∆ιδύµους και είναι πολύ ευνοϊκή για να ασχοληθείς µε τα προσωπικά σου ζητήµατα, ιδιαίτερα αυτά που ανήκουν στα «αισθηµατικής φύσεως». Σήµερα οτιδήποτε κι αν κάνεις θα θέλεις να νιώθεις έντονα συναισθήµατα, γι’ αυτό δώσε προτεραιότητα σε ανθρώπους που σου ανεβάζουν τη διάθεση και σε κάνουν να περνάς ευχάριστα.

Ιχθύες

Η Σελήνη έχει περάσει στους ∆ιδύµους και θα σου δηµιουργήσει την τάση να κάνεις παράπονα, καθώς θα φέρεις σ το µυαλό σου όλες τις φορές που έχεις νιώσει πως αδικείσαι. Οι πρώτοι που θα νιώσουν τις «συνέπειες» θα είναι οι δικοί σου άνθρωποι. Προσπάθησε να µην επαναφέρεις στο παρόν ζητήµατα που έχουν τελειώσει.

ωροσκόπιοζώδιααστρολογικές προβλέψεις