Lifestyle|13.03.2019 12:43

Survivor 3: Η αποχώρηση και ο χαμός με την ανακοίνωση για τον Πάτρικ Ογκουνσότο (vid)

Newsroom

Oι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ και ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί είναι αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να δουν τα ποσοστά του «Survivor 3» να εξακοντίζονται. Έτσι, μετά την άφιξη της αθλήτριας Κατερίνας Δαλάκα, θα προστεθεί ο Νιγηριανός παίκτης ποδοσφαίρου, Πάτρικ Ογκουνσότο. Χαμός έγινε στο συμβούλιο του Survivor, όταν ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε την ένταξη του Πάτρικ Ογκουνσότο στην ελληνική ομάδα.

«Πολύ σύντομα θα έρθει μία ακόμα προσθήκη για την ελληνική ομάδα. Και όπως μπορεί ήδη να υποψιάζεστε αυτή η νέα προσθήκη, αυτός ο νέος παίκτης, είναι ότι το πιο πιθανό είναι να τον γνωρίζετε. Ο καινούργιος παίκτης της ελληνικής ομάδας, ο παίκτης που θα έρθει σε λίγες μέρες και πλέον θα αγωνίζεται με την ελληνική ομάδα είναι…», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Ο γνωστός παρουσιαστής έβαλε στο κινητό του να παίξει το κλασικό βίντεο με τις δηλώσεις του Ογκουνσότο που έχουν γίνει viral τα τελευταία χρόνια. Μόλις, λοιπόν, άρχισε να παίζει το βίντεο και οι παίκτες κατάλαβαν, επικράτησε ένας μικρός χαμός.

 

Ο 36χρονος επιθετικός, πριν από περίπου δύο χρόνια είχε αποκαλύψει πως έκανε αίτηση για το ριάλιτι επιβίωσης, στο οποίο τελικά δεν τον είδαμε. Αυτή τη φορά, όμως, η παραγωγή του «Survivor» φαίνεται πως θεώρησε ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή. Ο ίδιος νιώθει Κρητικός από τα Ανώγεια και θεωρεί τη χώρα μας δεύτερη πατρίδα του. «Σαν την Ελλάδα δεν έχει, όπου και να πάω γυρνάω εδώ. Είδα πολλά σε Βέλγιο, Ρωσία, Βουλγαρία, Καζακστάν, αλλά δε το συγκρίνω. Εδώ είναι η βάση μου, δε λείπω ποτέ», έχει δηλώσει στο παρελθόν.

T

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε και το όνομα του παίκτη που αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο. Αυτός που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους ήταν ο Βασίλης Σίμος! Ο παίκτης δηλαδή που μπήκε αργότερα στο παιχνίδι. 

«Ήταν ένα φανταστικό ταξίδι, ήταν ένα όνειρο ζωής. Πέρασα πάρα πολύ όμορφα. Βέβαια δεν κατάφερα να δείξω πάρα πολλά πράγματα. Ναι μεν ήρθα νωρίς στο παιχνίδι με πέντε, έξι μέρες διαφορά, αλλά πιστεύω είναι πολύ νωρίς για να αποχωρήσω. Θα αποχωρήσω έχοντας γνωρίσει κάποια άτομα, τα οποία έχω μέσα στην καρδιά μου. Ίσως και να είναι το πιο σημαντικό πράγμα αυτό και είναι και ο λόγος που ήρθα στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Βασικά ήταν δύο οι λόγοι, ο ένας είναι προσωπικός και ήθελα να το πω σε περίπτωση που προχωρούσα στο παιχνίδι. Αλλά ο άλλος ήταν να γνωρίσω κάποια άτομα και να φύγω λίγο από αυτή την καθημερινότητα που κάποιες φορές δεν την αντέχεις», είπε μεταξύ άλλων ο Βασίλης Σίμος.

T
SurvivorΠάτρικ ΟγκουνσότοSurvivor 2019