Lifestyle|07.06.2023 09:20

Elliot Page: «Δεν αισθάνομαι πλέον ασφαλής στο Λος Άντζελες» - Η τρανσφοβική επίθεση που δέχτηκε ο ηθοποιός

Newsroom

Ο Έλιοτ Πέιτζ (Elliot Page) αποκάλυψε ότι έζησε πέρυσι μια τρανσφοβική επίθεση από έναν άνδρα, ο οποίος φώναζε ότι εκείνη ήταν ο λόγος που «χρειάζομαι ένα όπλο» στο Λος Άντζελες.

Ο 36χρονος ηθοποιός πήγαινε με τα πόδια σ' ένα ψιλικατζίδικο στο Δυτικό Χόλιγουντ, όταν ένας εξαγριωμένος και γεμάτος μίσος άνθρωπος, τον πλησίασε, φωνάζοντας βωμολοχίες, σύμφωνα με τους Los Angeles Times. «Θα σε σπάσω στο ξύλο, γ@μημένε γκέι» φώναξε ο άντρας, αναγκάζοντας τον ηθοποιό να τρέξει φοβισμένος προς το κατάστημα.

Οι υπάλληλοι του μαγαζιού βοήθησαν τον τρομοκρατημένο Page, αλλά ο άνδρας φέρεται να τον ακολούθησε και στάθηκε στην πόρτα, φωνάζοντας «γι' αυτό χρειάζομαι ένα όπλο». Ο Page, που είναι γνωστός από ταινίες όπως το «Juno» και τη σειρά «The Umbrella Academy», αποκάλυψε ότι είναι τρανσέξουαλ το 2020. Τώρα, λέει ότι δεν αισθάνεται πλέον ασφαλής στο Λος Άντζελες.

«Τώρα, όταν βρίσκομαι στο Λος Άντζελες, δεν αισθάνομαι άνετα, όπως συνήθιζα να πηγαίνω βόλτες» δήλωσε ο καναδικής καταγωγής ηθοποιός. Το περιστατικό αυτό μπορεί να ταρακούνησε τον Elliot, αλλά αναγνώρισε ότι έχει το προνόμιο να μένει σε ασφαλή ξενοδοχεία και να προσλαμβάνει ασφάλεια αν χρειαστεί, σε αντίθεση με τους περισσότερους ανθρώπους που ζουν στο Λος Άντζελες.

Η αφήγηση του πρωταγωνιστή του «Juno» για την τρανσφοβική επίθεση έρχεται στον απόηχο μιας άλλης ιστορίας που μοιράστηκε πρόσφατα στα επερχόμενα απομνημονεύματά του, με τίτλο «Pageboy», όπου ανέφερε ότι ένας ηθοποιός σ' ένα πάρτι το Φεβρουάριο του 2014 του είπε ότι «το να είσαι γκέι δεν υπάρχει. Απλά φοβάσαι τους άνδρες» και απείλησε να προβεί σε σεξουαλικές πράξεις χωρίς συναίνεση για να «τον κάνει να συνειδητοποιήσει ότι δεν είναι γκέι».

Το όνομα του ηθοποιού δεν αποκαλύπτεται στο βιβλίο, αλλά ο Page ανέφερε ότι πολλοί άνθρωποι ήταν μάρτυρες της συνάντησης. Μέρες αργότερα, ο «γνωστός» συνάντησε τον Elliot στο γυμναστήριο, εκφράζοντας ότι «δεν έχει πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους».

Στα απομνημονεύματα, επίσης, γράφει λεπτομέρειες σχετικά με μια μυστική σχέση που είχε με μια συμπρωταγωνίστρια του και την αναφέρει με το ψευδώνυμο «Ryan» και ένα ειδύλλιο με την Kate Mara ενώ έβγαινε με τον Max Minghella.

τρανσέξουαλεπίθεσηηθοποιόςΈλιοτ Πέιτζειδήσεις τώρα