Lifestyle|08.06.2023 13:48

Χριστίνα Σούζη για το τροχαίο: «Θα μπορούσα να σας έχω χαιρετήσει τώρα, η κόρη μου έπαθε σοκ»

Newsroom

Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε το απόγευμα της Τετάρτης 7/6 η Χριστίνα Σούζη στη Λεωφόρο Κηφισίας. Το αυτοκίνητό της γνωστής μετεωρολόγου του ΣΚΑΪ, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, ντελαπάρισε στο ύψος του Παραδείσου Αμαρουσίου με την ίδια να απεγκλωβίζεται και να μεταφέρεται στο νοσοκομείο για εξετάσεις χωρίς να συντρέχει λόγος ανησυχίας για την υγεία της.

Η Χριστίνα Σούζη μίλησε μέσα από το νοσοκομείο στην εκπομπή «Πρωινό μου» και τη Φαίη Σκορδά είπε: «Χαίρομαι που βλέπω την Αφροδίτη και ελπίζω σύντομα να δείτε και εμένα. Είμαι στο νοσοκομείο ακόμα. Δεν θα φύγω σήμερα γιατί έχω ράμματα στο πρόσωπο και παίρνω αντιβίωση ενδοφλέβια». «Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι βρέθηκα σε ένα αυτοκίνητο ανάποδα. Δεν θυμάμαι τίποτα. Δεν ξέρω. Υποθέτω ότι αποσπάστηκε η προσοχή μου. Με βοήθησε να βγω ο κ. Βασίλης. Κατάλαβα ότι δεν είχα κάτι σπασμένο, αλλά είχα αίματα στο πρόσωπο», ανέφερε η μετεωρολόγος.

«Πάρα πολύ τυχερή μέσα στην ατυχία μου. Πήγαινα στο ραντεβού που είχα. Ούτε κατάλαβα πως έγινε. Θυμάμαι τον εαυτό μου στο αυτοκίνητο το αναποδογυρισμένο και έλεγα "έχω τελειώσει"», είπε χαρακτηριστικά.

Η Χριστίνα Σούζη εξήγησε πως όταν το αυτοκίνητο αναποδογύρισε άνοιξαν οι αερόσακοι. «Είχα βγάλει τη ζώνη γιατί έφτανα στο ραντεβού και πήγαινα να παρκάρω», ανέφερε και σημείωσε: «Θα μπορούσα να σας είχα χαιρετήσει τώρα. Ακόμα δεν έχω καταλάβει πώς έγινε».

Επίσης, είπε ότι η κόρη της δεν ήξερε τίποτα και το έμαθε όταν είδε τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα μίντια. «Η κόρη μου στη Θεσσαλονίκη δεν ήξερε τίποτα και έπαθε σοκ. Δεν μπορούσε να μας βρει και στο τηλέφωνο».

H μετεωρολόγος θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την αγάπη που της έδειξε. «Ευχαριστώ όλο τον κόσμο. Η αγάπη που έλαβα ήταν απέραντη». 

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟ, Βασίλης Κωνσταντίνου, που διέσωσε τη Χριστίνα Σούζη -μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε στη Λεωφόρο Κηφισίας- μίλησε στο «Πρωινό μας», ενώ η ίδια κατάφερε να τον ευχαριστήσει για τη βοήθειά του. 

Στην πρώτη της ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο η Χριστίνα Σούζη  θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τα μηνύματα αγάπης που της στέλνει.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραμετεωρολόγοςΧριστίνα Σούζητροχαίο ατύχημα