Lifestyle|13.03.2019 15:48

Ο Άλεξ Ροντρίγκεζ απατά την Τζένιφερ Λόπεζ; Τι λέει το τρίτο πρόσωπο (pic)

Newsroom

Λίγες μέρες μετά τον εξωτικό αρραβώνα της Τζένιφερ Λόπεζ και του Άλεξ Ροντρίγκεζ στις Μπαχάμες με το εντυπωσιακό μονόπετρο να κλέβει την παράσταση στο Instagram κυκλοφόρησαν φήμες ότι ο πρώην παίκτης μπέιζμπολ την απατά! 

Η Λατίνα σούπερ σταρ ήρθε αντιμέτωπη με φήμες απιστίας του Arod, οι οποίες τάραξαν για λίγο την ειδυλλιακή πρόταση αρραβώνα, που συγκέντρωσε χιλιάδες likes στα προφίλ του ζευγαριού στα social media. Μάλιστα, η Τζένιφερ ανέβασε στο Instagram κι άλλες φωτογραφίες από την πρόταση γάμου στην παραλία εκεί στο πουθενά.

 

Όλα ξεκίνησαν την Κυριακή από τον πρώην σταρ του μπέιζμπολ Χοσέ Κανσέκο, ο οποίος υποστήριξε ότι ο Ροντρίγκεζ έχει σχέση με την Τζέσικα, την πρώην γυναίκα του.

Ο Χοζέ Κανσέκο, που είχε κατηγορηθεί και για βιαιοπραγία εναντίον της Τζέσικα, άρχισε να κάνει αναρτήσεις στο Twitter για τη φερόμενη απιστία του Ροντρίγκεζ, ενώ παρακολουθούσε το «World of Dance», ένα ριάλιτι στο οποίο η Λόπεζ είναι κριτής. «Δεν ξέρει ότι την απατά με την πρώην σύζυγό μου, Τζέσικα. Καημένο κορίτσι, δεν έχει ιδέα ποιος είναι πραγματικά», έγραψε ο Κανσέκο. «Ήμουν μαζί της πριν από λίγους μήνες όταν την πήρε τηλέφωνο», συνέχισε, αναφερόμενος στην Τζέσικα και τον Ροντρίγκεζ. «Σταμάτα να απατάς την Τζένιφερ Λόπεζ», έγραψε. 

 

Η απάντηση της 46χρονης Τζέσικα - όπως αναφέρει δημοσίευμα του E!online ήρθε μέσω twitter: «Ξέρω τον Άλεξ πολλά χρόνια και έχω να τον δω πάνω από πέντε. Φυσικά και δεν κοιμήθηκα μαζί του και ο Χοζέ ας συνεχίζει να παίζει με τους φανταστικούς φίλους του». 

Τζένιφερ ΛόπεζΆλεξ Ροντρίγκεζ