Lifestyle|13.03.2019 17:12

Ετοιμάζουν reunion οι Hi-5 (vid)

Newsroom

Το 2003, το μουσικό talent show «PopStars» του Mega είχε μεγάλη απήχηση και μέσα από αυτό, κατέληξε να δημιουργηθεί το γυναικείο συγκρότημα Hi-5. Η Shaya, η Μαρλέν, η Φρόσω, η Ειρήνη και η Νάνσυ είχαν μπει για τα καλά στις ζωές μας, εκείνη την περίοδο.

Μέσα σε δύο χρόνια κυκλοφόρησαν ένα single και τρία ολοκληρωμένα albums, αφού πρώτα άλλαξαν ριζικά την εικόνα τους με τη βοήθεια έμπειρων μακιγιέρ, κομμωτών και στυλιστών. Η επιτυχία που είχαν στο ξεκίνημά τους στις νεαρές κυρίως ηλικίες ήταν πρωτόγνωρη, με αποτέλεσμα πολλοί να κάνουν λόγο για φαινόμενο, όχι τόσο καλλιτεχνικό, όσο τηλεοπτικό.

 

Το 2005 διαλύονται, με το κοινό να μη μαθαίνει ποτέ τον πραγματικό λόγο. Άλλοι έκαναν λόγο για «μετακόμιση» της δισκογραφικής τους εταιρείας στο εξωτερικό, ενώ κάποιοι άλλοι υποστήριξαν πως ο χρόνος τους απλά… έληξε.

 

Στην κοινή συνέντευξη που έδωσε η Ειρήνη Ψυχράμη με την αδερφή της, Αντιγόνη, στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του Star, «Στη Φωλιά των Κου Κου» αποκάλυψε πως υπάρχουν σοβαρές σκέψεις και συζητήσεις για επανένωση τους.

«Το Pop Star ήμουν 19 χρονών. Το βίωσα πολύ προσγειωμένα. Υπάρχει περίπτωση να ξαναενωθούν οι Hi-5. Έχουμε μιλήσει με τη Σάγια και τη Μαρλέν, απλώς λίγο στο πως θέλουμε να γίνει δεν έχουμε συμφωνήσει. Δηλαδή εγώ δεν θα ήθελα να έχει διάρκεια. Θέλω να πω θα ήθελα να κάνουμε μια-δυο συναυλίες μεγάλες», αποκάλυψε χαρακτηριστικά Ειρήνη Ψυχράμη.

Ειρήνη ΨυχράμηΑντιγόνη ΨυχράμηHI-5