Lifestyle|16.06.2023 08:00

Τα ζώδια σήμερα 16 Ιουνίου: Ζυγοί, ανεβαίνει κατακόρυφα η αισιοδοξία και η αυτοπεποίθησή σας

Newsroom

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στους Διδύμους, τα χαρακτηριστικά θα είναι ζωτικότητα, επικοινωνία, περιέργεια, ανάγκη για νέες εμπειρίες. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης απαραίτητο θα είναι να συντονιστούν οι ενέργειες, τα πλάνα θα πρέπει να οργανωθούν με μεθοδικότητα. Δυσκολία θα υπάρξει στο θέμα της δέσμευσης, για κάποιους χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να δώσουν οριστικές απαντήσεις.

Προσοχή στις υποσχέσεις που θα ακουστούν, ίσως κάποιοι να υπερβάλλουν και να μην είναι σε θέση να τηρήσουν αυτά που θα τάξουν. Στον αισθηματικό τομέα ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες. Δεν αποκλείεται να εκδηλωθεί προτίμηση προς τις χαλαρές επαφές και όχι προς τις δεσμευτικές. Τα ζευγάρια απαραίτητο θα είναι να συζητήσουν σε ένα χαλαρό πλαίσιο, η πίεση θα έχει αρνητικά αποτελέσματα.

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα ενδεχομένως να υπάρξουν αποκαλυπτικά συμβάντα που θα δώσουν ώθηση στις σχέσεις και στις επαφές. Στις συζητήσεις θα υπάρξει άνοιγμα για ξεκαθαρίσματα, φεύγουν οι αμφιβολίες, θα δοθούν εξηγήσεις που θα είναι ικανοποιητικές σε συναισθηματικό επίπεδο. Το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη άνοιγμα θα φέρει για γνωριμίες αλλά και για επανασυνδέσεις. Τα προσφάτως χωρισμένα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν εκ νέου τα επίμαχα ζητήματα, θα βρεθούν λύσεις, οι διαθέσεις θα είναι συγκαταβατικές.

Ανοίγματα θα υπάρξουν και σε θέματα οικονομικής φύσης, φεύγουν τα εμπόδια σε αγοραπωλησίες και συναλλαγές. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο και σύνοδο με τον Ερμή στις συζητήσεις προσοχή στα λόγια που θα χρησιμοποιηθούν, καλό θα είναι να μην υπάρχει έπαρση. Οι κουβέντες θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες, ελλοχεύει κίνδυνος για παρεξηγήσεις.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη και το e-zwdia.gr

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να αφοσιωθείς στην προσωπική σου ζωή και να διασκεδάσεις με την ψυχή σου. Το απόγευμα μπορεί να προκαλέσει ανατρεπτικά γεγονότα και εκνευρισμό που θα επηρεάσουν την σχέση σου, είναι σημαντικό να κρατήσεις χαμηλούς τόνους.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προσπάθησε να κρατήσεις ήρεμη προσέγγιση στα πράγματα και ότι αφορά τα επαγγελματικά σου καθώς πιθανή αναστάτωση που μπορεί να προκύψει από αιφνιδιαστικά γεγονότα να οδηγήσουν στο να γίνεις συγκρουσιακός και εξαιρετικά νευρικός. Είναι σημαντικό να δεις με ρεαλιστικούς όρους πως πρέπει να κοιμηθείς.

Μπορεί να αναστατωθείς από ζητήματα που θα προκύψουν στη σχέση σου όμως είναι απαραίτητο να δείξεις ωριμότητα και ψυχραιμία ώστε να αποφύγεις την ένταση. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία έρχεται αιφνιδιαστικά για να αλλάξει τα δεδομένα και να σου δημιουργήσει έντονο καρδιοχτύπι.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα σε βοηθά να εξομαλύνεις σε σημαντικό βαθμό συναισθήματα και τραύματα του παρελθόντος που σε ταλαιπωρούν. Το απόγευμα δημιουργεί το ιδανικό πλαίσιο για να περάσεις όμορφα με την παρέα σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η διαίσθησή σου είναι αλάθητη και θα σε οδηγήσει με ιδανικό τρόπο στις καλύτερες δυνατές συνεργασίες καθώς αντιλαμβάνεσαι με ευκολία πώς πρέπει να κινηθείς και ποιες είναι οι κατάλληλες αποφάσεις για εσένα. Προσπάθησε μόνο να μην ωραιοποιείς τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι.

Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες για διασκέδαση με το ταίρι σου που μπορεί να λειτουργήσουν ιδιαίτερα θετικά για την πορεία της σχέσης σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το κοντινό σου περιβάλλον μπορεί να υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα απογειώσουν την φαντασία και τον συναισθηματισμό με την παρουσία τους.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, στρέφεις το ενδιαφέρον σου τα ζητήματα που απασχολούν την οικογένεια και μπορεί να έχουν έρθει στο προσκήνιο. Αργά το απόγευμα μπορεί να δημιουργήσει ένταση με οικεία πρόσωπα καθώς φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα του παρελθόντος που αποκαλύπτονται και πρέπει να δώσεις λύσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις μπορεί να σε προβληματίζουν όμως είναι βέβαιο ότι βρίσκονταν ευφάνταστες και πρωτότυπες λύσεις θα εντυπωσιάσεις τα πρόσωπα γύρω σου. Προσοχή σε καταστάσεις από το παρελθόν που ακόμα εκκρεμούν και κάνουν την επανεμφάνισή τους ξαφνικά αγχώνοντάς σε.

Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα θα δημιουργήσουν ένα ιδανικό σκηνικό, φρόντισε να κάνεις τα απαραίτητα ώστε να αιφνιδιάσεις υπέροχα το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέο πρόσωπο που έρχεται στη ζωή σου ξαφνικά καθώς νιώθεις τις ανασφάλειες και τον φόβο να σε κυριεύουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα νέο ξεκίνημα σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Πιθανό είναι βέβαια να υπάρξουν εμπόδια από πρόσωπα σημαντικά για εσένα που θα σε απογοητεύσουν και θα σου δημιουργήσουν δυσαρέσκεια. Προσπάθησε να μην πάρεις αποστάσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι συνεργασίες σου έρχονται στο προσκήνιο καθώς θέλεις να κάνεις μία πράγματα σε επαγγελματικό επίπεδο. Πιθανό είναι να υπάρξουν συνεργάτες με τις επιδιώξεις σου ή μπαίνουν εμπόδιο στις οποίες κινήσεις σου. Ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσεις με ποιους μπορείς να συνεχίσεις και ποιους όχι.

Είναι πιθανό να νιώσεις ότι το ταίρι σου δεν σε καταλαβαίνει και αυτό να επηρεάσει σημαντικά τη σχέση σας. Η ψυχρότητα μπορεί να σας ταλαιπωρήσει, καλά θα κάνεις να την αποφύγεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψει νέο πρόσωπο που θα δημιουργήσει τις καλύτερες δυνατές βάσεις για μία κοινή μελλοντική πορεία.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, έχεις την ευκαιρία την επόμενη χρονική περίοδο να πρωταγωνιστήσεις δείχνοντας την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό διαθέσεις. Το βράδυ σε βοηθά να εκφράσεις όλα αυτά που σκέφτεσαι σε πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα και θέλω να σε προσέξουν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι κινήσεις που μπορείς να πραγματοποιήσεις σε συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν θα σε φέρουν πιο κοντά στα επαγγελματικά σου όνειρα. Είναι σημαντικό να πιστέψει σε αυτά που μπορείς να καταφέρεις και να προσπαθήσεις για το καλύτερο δυνατό, πάντα όμως ακούγοντας τους γύρω σου.

Προσπάθησε να περιορίσει εγωκεντρικές τάσεις που μπορεί να ενοχλήσουν το ταίρι σου και να αφεθείς στο συναίσθημα που θα λειτουργήσει ευνοϊκά για τη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολλά μπορεί να είναι τα πρόσωπα που θα δείξουν ενδιαφέρον για σένα, απόλαυσε την προσοχή που σου δείχνουν και επέλεξε το κατάλληλο που σου ταιριάζει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μέρα ανοίγει μία νέα πορεία σε ότι αφορά τις φιλικές σου σχέσεις. Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις από φίλους μπορεί να σε προβληματίζουν και να πάρεις αποστάσεις από πρόσωπα που θεωρείς ότι δεν μπορούν να αντιληφθούν τι πραγματικά νιώθεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Θέλεις να κάνεις μία νέα αρχή σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που έχει σε επαγγελματικό επίπεδο. Γεγονός είναι όμως ότι μπορείς να βρεις εμπόδια σε αυτή τη διαδρομή που πρέπει να ξεπεράσεις με σκληρή δουλειά, αυτοπεποίθηση και πείσμα. Ρώτησε να μην παρατήσεις τα όνειρά σου.

Δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι παίρνει αποστάσεις από το ταίρι σου καθώς έχεις την ανάγκη να οριοθετηθείς και να διεκδικήσεις την προσωπική σου ελευθερία μέσα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περίγυρό έρχονται νέα πρόσωπα στα δρομολογήσουν σημαντικές εξελίξεις σε προσωπικό επίπεδο.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα δημιουργεί μία σταθερή βάση συναισθηματικής φύσεως που σε ανακουφίζει από ανασφάλειες και φόβος. Το απόγευμα ανεβάζει κατακόρυφα την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθησή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις με σταθερά βήματα κλείνοντας συμφωνίες οικονομικής φύσεως σε σχέση με τρίτους. Οι επιχειρηματικές δράσεις που απασχολούν μπορούν να έχουν την εξέλιξη που θέλεις καθώς δείχνεις αποφασιστικότητα και σταθερή προσέγγιση σε ότι κι αν θέλεις να πετύχεις στη ζωή σου.

Είναι σημαντικό για εσένα να διασκεδάσεις με το ταίρι σου καθώς αυτό σου δημιουργεί ιδιαίτερη χαρά και αισιοδοξία για το κοινό μέλλον που έχετε μαζί. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον που θα σου δώσει φτερά ψυχολογικά και συναισθηματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να απολαύσεις τις παρέες και τη διασκέδαση στον απόλυτο βαθμό. Το απόγευμα φέρνει στην επιφάνεια εμμονές και γκρίνια που θα επηρεάσουν τη σχέση σου με πρόσωπα από το ευρύτερο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι αυξημένες υποχρεώσεις στην καθημερινότητα δεν θα επιτρέπουν να χαρείς και δεν αφήνουν χρόνο που θέλεις για τον εαυτό σου. Ο εκνευρισμός κάνει την εμφάνιση του και μπορεί να οδηγήσει σε ξεσπάσματα κυρίως στο συναδελφικό περιβάλλον που καλό είναι να αποφύγεις ώστε να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

Μην επιτρέψεις στον κακή σου διάθεση να χαλάσει την ατμόσφαιρα στη σχέση σου, διασκέδασε και απόλαυσε τις στιγμές με το ταίρι σου που θα σε γεμίσουν χαρά. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου μπορεί να υπάρξει νέα γνωριμία, προσπάθησε να ξεφύγεις από εμμονές που θα δημιουργήσουν δυσάρεστες καταστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, το πρωί είναι πιθανό να φέρει σημαντικές οικονομικές ευκαιρίες σε επιχειρηματικές κινήσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Επιδιώκεις να βρίσκεσαι με πρόσωπα που έχετε κοινά πνευματικά και φιλοσοφικά ενδιαφέροντα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικές ευκαιρίες έρχονται από το πουθενά για να σε οδηγήσουν ώστε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες και επιχειρηματικές συνεργασίες. Η γενναιοδωρία και η αποφασιστικότητά σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις όποιες εξελίξεις υπάρξουν.

Μία μικρή έκπληξη μπορεί να πυροδοτήσει μοναδική ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή καθώς απογειώνει το πάθος και τον ερωτισμό. Αν είσαι αδέσμευτος/η ξαφνικοί νέοι έρωτες εκτοξεύουν τον αισθησιασμό στα ύψη και ανατρέπουν ριζικά την καθημερινότητα και τον τρόπο που διαχειρίζεσαι την προσωπική σου ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για αιφνιδιαστικές νέες γνωριμίες και ξαφνικές προσκλήσεις που θα απογειώσουν την κοινωνικότητα και την εξωστρέφεια. Αξιοποίησε νέα πρόσωπα που θέλουν να εισβάλουν στη ζωή σου καθώς μπορεί να πρωταγωνιστήσουν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μέσα από το φιλικό περιβάλλον δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο ώστε να πετύχεις στόχους και φιλοδοξίες που επιδιώκεις. Οι προτάσεις για συνεργασίες θα σε αιφνιδιάσουν θετικά και θα σου δώσουν δύναμη για να προχωρήσεις στις όποιες επιδιώξεις έχεις με δυναμισμό και αποφασιστικότητα.

Σου δίνεται η ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου θέτοντας κοινούς στόχους, καθώς το δικό σας όραμα σας βοηθά να λειτουργήσετε σαν ένα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα μέσα από το φιλικό περιβάλλον έρχονται για να εντείνουν την αισιοδοξία και το πάθος στην προσωπική σου ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να ασχοληθείς με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς θέλεις να εξομαλύνεις πιθανές καταστάσεις που τις έχουν επηρεάσει. 'Εχεις την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με συνεργάτες και πρόσωπα που πρωταγωνιστούν ζωή σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Επικεντρώσου να ισορροπήσεις τις συνεργασίες σου καθώς πιθανό είναι να έχουν υπάρξει μηνύματα που θα έχουν φέρει αναστάτωση και νευρικότητα. Καλά θα κάνεις βέβαια να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς ότι σου αξίζουν και να μην υποχωρήσεις βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τις προσωπικές σου ανάγκες.

Αξιοποίησε την ευκαιρία που σου δίνεται για να κλείσεις θέματα που μπορεί να απασχολήσουν το ταίρι σου και εσένα και δημιουργούν ένταση και αναστάτωση στη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει στη ζωή σου που θα αλλάξει ριζικά τον τρόπο που σκέφτεσαι τα αισθηματικά σου.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η μέρα ενισχύει την ανασφάλεια και τον εκνευρισμό κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το απόγευμα βαραίνει ακόμα περισσότερο τη διάθεσή σου και μπορεί να σε οδηγήσουν σε παραλογισμούς και υπερβολές εκτονώνοντας την ένταση στους γύρω σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικές συμφωνίες και επιχειρηματικές κινήσεις βρίσκονται στο προσκήνιο. Προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις αρνητικές σκέψεις που θα σε οδηγήσουν σε λάθος διαχείριση. Είναι σημαντικό να εμπιστευτείς την διαίσθηση σου και να αφήσεις να αμφιβολίες και καχυποψία στην άκρη.

Άφησε τις σημαντικές συζητήσεις στην άκρη καθώς σήμερα δεν της ευνοεί. Επικεντρώσου στο πάθος και προσπάθησε να κυριαρχήσεις έναντι των αρνητικών συναισθημάτων που μπορεί να σε καταβάλουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέο πρόσωπο αφού η καχυποψία και οι αμφιβολίες δεν σου επιτρέπουν να λειτουργήσεις αντικειμενικά.

ειδήσεις τώραζώδια Ιουνίουωροσκόπιαζώδιααστρολογικές προβλέψεις