Lifestyle|18.06.2023 10:00

Kelly Clarkson: Μίλησε για την εμπόλεμη περίοδο του διαζυγίου της - «Δεν ήθελα τα πράγματα να φτάσουν εκεί που έφτασαν»

Newsroom

Έπειτα από σχεδόν επτά χρόνια γάμου, η Κέλλυ Κλάρκσον (Kelly Clarkson) υπέβαλλε τον περασμένο χειμώνα αίτηση διαζυγίου από τον πρώην σύζυγό της, Brandon Blackstock, και αναγκάστηκε να του καταβάλει 1,3 εκατ. δολάρια, καθώς και το μηνιαίο ποσό ύψους 35.000 δολαρίων, προκειμένου να εξασφαλιστούν τα δύο παιδιά τους, των οποίων έχουν τη συνεπιμέλεια.

Η τρεις φορές με Grammy τραγουδίστρια μίλησε πρόσφατα στο podcast «We Can Do Hard Things» και κάνοντας ανασκόπηση στον γάμο της, παραδέχτηκε ότι άφησε το εγώ της να την επηρεάσει. «Αχ, αυτός ο εγωισμός μου. Σκεφτόμουν ότι μπορώ να το κάνω και αυτό. Μπορώ ν' αντέξω πολλά, να ελέγξω τις ενέργειές μου, να ελέγξω τις αντιδράσεις μου, μπορώ να τα βγάλω πέρα. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής δεν ήθελα τα πράγματα να φτάσουν εκεί που έφτασαν. Δεν θέλω τα παιδιά μου να είναι εκείνα τα παιδιά στο σχολείο που τα υπόλοιπα τα δείχνουν με το δάχτυλο» είπε η Κλάρκσον της οποίας οι γονείς χώρισαν όταν εκείνη ήταν μόλις 6 ετών.

«Είναι δύσκολο. Αν και είχα φίλους κοντά μου, τρία χρόνια μετά τον χωρισμό μας, συνειδητοποίησα ότι καθόμουν σε αυτόν τον γάμο για τα παιδιά μου. Παρά το γεγονός ότι είχα δει τη μητέρα μου σε δύο διαφορετικούς γάμους ως παιδί και καταλάβαινα ότι ήταν "ανθυγιεινό περιβάλλον"» εξήγησε.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, δεν κατάλαβε ποτέ αν ένιωθε ότι αγαπάει τόσο βαθιά τον τότε, σύζυγό της ή αν απλά δεν είχε αγαπήσει ποτέ τον εαυτό της. «Είναι ενδιαφέρον πάντως, γιατί σκέφτεσαι τα παιδιά σου και λες: "Πώς θα τα επηρεάσει αυτό;". Θυμάμαι τελικά, ότι επηρέασε εμένα περισσότερο. Ο πρώην μου είχε περάσει από ένα διαζύγιο στην οικογένεια και πάντα λέγαμε πως "δεν το θέλουμε αυτό για τα παιδιά μας"» ανέφερε.

Ωστόσο, θεώρησαν κι οι δύο πως ήταν η καλύτερη λύση, από το να προσπαθούν διαρκώς, χωρίς κανένα αποτέλεσμα. «Για τα παιδιά μου τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα. Μεγάλωσαν σε μία πολύ πιο προοδευτική πόλη. Αλλά στον Νότο που μεγάλωσα εγώ, ήμασταν μονάχα δύο παιδιά στην τάξη με χωρισμένους γονείς. Ποτέ δεν σκέφτεσαι τον εαυτό σου. Γι' αυτό μερικές φορές τον βάζω τον εγωισμό μου μπροστά. Ήταν σημαντικό για μένα».

Το νέο άλμπουμ της «Chemistry» είναι εμπνευσμένο από το διαζύγιό της

Το εμπνευσμένο από το διαζύγιο άλμπουμ της Κλάρκσον με τίτλο «Chemistry» θα κυκλοφορήσει στις 23 Ιουνίου. «Αυτό το άλμπουμ είναι σίγουρα το τόξο μιας ολόκληρης σχέσης. Μια ολόκληρη σχέση δεν πρέπει να μειώνεται μόνο σ' ένα πράγμα. Οπότε συμβαίνει το καλό, το κακό και το άσχημο. Η χημεία μπορεί να είναι ένα πραγματικά εκπληκτικό, σέξι, κουλ, διασκεδαστικό πράγμα, αλλά μπορεί επίσης να είναι πολύ κακό για εσάς. Γι' αυτό το ονόμασα "Χημεία". Νομίζω ότι είναι ο τέλειος τίτλος για να περιγράψω ολόκληρο το άλμπουμ».

τραγουδίστριαΚέλι Κλάρκσονδιαζύγιοειδήσεις τώρα