Lifestyle|20.06.2023 11:07

Kourtney Kardashian: «Γεμάτη χαρά για την ευλογία και το σχέδιο του Θεού» - Οι πρώτες εικόνες μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της

Newsroom

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν (Kourtney Kardashian) περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Τράβις Μπάρκερ (Travis Barker). Η σταρ των «The Kardashians» ανακοίνωσε τα συναρπαστικά νέα σε συναυλία του συγκροτήματος Blink-182, μέλος του οποίου είναι ο σύζυγός της. 

Συγκεκριμένα, την ώρα που ο ντράμερ βρισκόταν πάνω στην σκηνή, η διάσημη τηλεπερσόνα κρατούσε μια πινακίδα που έγραφε «Travis είμαι έγκυος». Τότε εκείνος κατευθύνθηκε προς το μέρος της και το ζευγάρι μοιράστηκε ένα παθιασμένο φιλί

Μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες της με φουσκωμένη κοιλίτσα στα social media. «Γεμάτη ευγνωμοσύνη και χαρά για την ευλογία και το σχέδιο του Θεού» έγραψε στην ανάρτηση στο Instagram.

 

Οι δυο τους είχαν εκφράσει πολλές φορές δημόσια την επιθυμία ν' αποκτήσουν ένα παιδί μαζί. Η Κόρτνεϊ είχε αποκαλύψει τον περασμένο Δεκέμβριο ότι είχε σταματήσει τη διαδικασία εξωσωματικής γονιμοποίησης 10 μήνες πριν, αφού, όπως είπε, της προκάλεσε μεταξύ άλλων συμπτωμάτων βαθιά κατάθλιψη.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραΤράβις ΜπάρκερεγκυμοσύνηΚόρτνεϊ Καρντάσιανinstagram