Lifestyle|14.03.2019 09:29

Τα ζώδια της Πέμπτης (14/3)

Newsroom

Κριός

Η Σελήνη στους ∆ιδύµους φέρνει συναντήσεις µε αγαπηµένους. Πάντως πρόσεχε καθώς το ταυ τετράγωνό της µε τον ∆ία από τον Τοξότη και τον ανάδροµο Ερµή από τους Ιχθύς δείχνει πως η επικοινωνία κρύβει παγίδες. Αλλα λες εσύ και άλλα ακούνε οι άλλοι, γι’ αυτό περιορίσου στις απαραίτητες κουβέντες µη βρεθείς εκτεθειµένος/η.

Ταύρος

Σε απασχολούν κυρίως τα οικονοµικά καθώς η Σελήνη στους ∆ιδύµους από χθες δεν αφήνει να µην τους δώσεις προτεραιότητα. Το τετράγωνό της µε τον ∆ία από τον Τοξότη και τον ανάδροµο Ερµή από τους Ιχθύς δείχνει ενδεχόµενες παρανοήσεις σε κάποια οικονοµική συµφωνία που έκανες ή πρόκειται να κάνεις.

Δίδυµοι

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει πρωταγωνιστή/στρια της ηµέρας παντοιοτρόπως. Πρόσεχε καθώς το τετράγωνό της µε τον Δία από τον Τοξότη αλλά και τον ανάδροµο Ερµή από τους Ιχθύς δείχνει πως υπάρχουν παρεξηγήσεις µε αγαπηµένους σου. Προσπάθησε να είσαι πολύ φειδωλός/ή µε τα λόγια καθώς είναι εύκολο να παρεξηγηθούν.

Καρκίνος

Η Σελήνη στους ∆ιδύµους εντείνει την ανάγκη να αποµονωθείς και αν γίνεται να µη δεις κανέναν! Αυτό είναι «µέσο αυτοπροστασίας» καθώς το ταυ τετράγωνό της µε το ∆ία από τον Τοξότη και µε τον ανάδροµο Ερµή από τους Ιχθύς δείχνει πως συζητήσεις και επαφές φέρνουν προβλήµατα. Ιδιαίτερη προσοχή αν έχεις κλείσει ταξίδι.

Λέων

Σε απασχολούν ζητήµατα που δεν αφορούν εσένα αλλά αγαπηµένους σου, καθώς η Σελήνη στους ∆ιδύµους υποδηλώνει πως τα τηλέφωνα θα χτυπάνε ασταµάτητα! Το ταυ τετράγωνό της µε τον ∆ία από τον Τοξότη και τον ανάδροµο Ερµή από τους Ιχθύς φέρνει παρεξηγήσεις, γι’ αυτό πρέπει να είσαι προσεκτικός/ή.

Παρθένος

Πρόσεχε όσον αφορά την καριέρα σου, επαγγελµατικές αποφάσεις αλλά και στόχους που έθεσες, καθώς η µέρα κρύβει παγίδες. Η Σελήνη στους ∆ιδύµους και το ταυ τετράγωνό της µε τον ∆ία από τον Τοξότη και τον ανάδροµο Ερµή από τους Ιχθύς δείχνει πως µε µαγικό τρόπο εµπλέκονται οικογενειακά και επαγγελµατικά.

Ζυγός

Πρόσεχε εκπαιδευτικά ζητήµατα ή ταξίδι που θα κάνεις ή βρίσκεται στη φάση της οργάνωσής του. Η Σελήνη βρίσκεται στους ∆ιδύµους, ένα ζώδιο που σε ευνοεί, όµως το τετράγωνό της µε τον ∆ία από τον Τοξότη και τον ανάδροµο Ερµή από τους Ιχθύς ίσως φέρει προβλήµατα. Πρόσεχε επικοινωνιακά µπερδέµατα και αφηρηµάδα.

Σκορπιός

Ισως ασχοληθείς µε οικονοµικά τρίτων -∆ηµόσιο και τράπεζες-, γι’ αυτό πρόσεχε τη διευθέτησή τους. Η Σελήνη στους ∆ιδύµους και το ταυ τετράγωνό της µε τον ∆ία από τον Τοξότη και τον ανάδροµο Ερµή από τους Ιχθύς ίσως µπερδέψει λίγο την κατάσταση. Ηµέρα όχι καλή για συµφωνίες ούτε για να διεκδικήσεις κάτι.

Τοξότης

Η ηµέρα φέρνει στο προσκήνιο συνεργάτες, τον/τη σύντροφό σου και τις στενές διαπροσωπικές σχέσεις. Η Σελήνη στους ∆ιδύµους και το ταυ τετράγωνό της µε τον ∆ία από τον Τοξότη και τον ανάδροµο Ερµή από τους Ιχθύς δείχνει πως πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/ή στα επαγγελµατικά.

Αιγόκερως

Ασχολήσου µε την εργασία και δουλειές ρουτίνας καθώς η Σελήνη στους ∆ιδύµους σε ωθεί να ξεκαθαρίσεις εκκρεµότητες. Το ταυ τετράγωνό της µε το ∆ία από τον Τοξότη και τον ανάδροµο Ερµή από τους Ιχθύς δείχνει πως αφού διεκπεραιώσεις µια υποχρέωση τελικά προκύπτουν κι άλλες, που ίσως φέρει εκνευρισµό.

Υδροχόος

Η Σελήνη στους ∆ιδύµους προτρέπει να περάσεις καλά ξεφεύγοντας από την καθηµερινή πίεση. Ασχολήσου µε καλλιτεχνική δραστηριότητα διοχετεύοντας την ενέργεια και τη δηµιουργικότητά σου. Το ταυ τετράγωνό της µε τον ∆ία από τον Τοξότη και τον ανάδροµο Ερµή από τους Ιχθύς δηµιουργεί αντιδράσεις αν φίλος ή ο/η σύντροφός σου κατακρίνουν κάτι που κάνεις.

Ιχθύες

Η Σελήνη στους ∆ιδύµους στρέφει την προσοχή σε ζητήµατα εντός οικίας. Το ταυ τετράγωνό της µε τον ∆ία από τον Τοξότη και τον ανάδροµο Ερµή στο ζώδιό σου δεν βοηθάει τις συζητήσεις, ιδιαίτερα µε τους δικούς σου. Τάση για παρεξηγήσεις, σε συνδυασµό µε τη ροπή που έχεις σε υπερβολές, δηµιουργεί ιδιαίτερα ζητήµατα.

ωροσκόπιοζώδιααστρολογικές προβλέψεις