Lifestyle|21.06.2023 16:00

Θοδωρής Μαραντίνης: Το σοβαρό θέμα υγείας και τα τρία χειρουργεία

Newsroom

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» έδωσε ο Θοδωρής Μαραντίνης, ο οποίος μίλησε για το πρόβλημα υγείας και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει από το 2020 μέχρι σήμερα, όταν έκανε επέμβαση στον οισοφάγο του.

«Τα 8 λεπτά μεγαλύτερης αγωνίας που έχω ζήσει ήταν πριν μπω στο χειρουργείο πριν από λίγους μήνες, για μία επέμβαση που έκανα για τρίτη φορά. Έκανα μία επέμβαση στον οισοφάγο μου το 2020 για θέμα παλινδρόμησης, που δεν πήγε καλά και μου δημιούργησε μεγάλη δυσφαγία και πολλά προβλήματα που ακολούθησαν μετά. Μετά από ενάμιση χρόνο έκανα μία δεύτερη επέμβαση που επίσης δεν πέτυχε. Τώρα έκανα και τρίτη επέμβαση και ελπίζω να έχει πετύχει και να επανέλθω στις εργοστασιακές μου ρυθμίσεις» είπε.

Ο frontman των Onirama μίλησε για την επιστροφή στην κανονικότητα και για τα ευτράπελα του επαγγέλματος. «Αν και πέρυσι πήγαμε πολύ καλά, νομίζω ότι φέτος είναι πραγματικά ένας χρόνος κανονικότητας για το χώρο της διασκέδασης. Έχουμε ήδη ξεκινήσει και ετοιμαζόμαστε για την καλοκαιρινή μας περιοδεία. Ένα από τα πιο περίεργα πράγματα που μου έχουν συμβεί σε συναυλία ήταν, όταν σταμάτησε να λειτουργεί το μικρόφωνο μου».

Και συνέχισε: «Μέσα σε ένα κατάμεστο γήπεδο στη Θεσσαλονίκη σταμάτησε να λειτουργεί το μικρόφωνό μου και δεν μπορούσαμε να το φτιάξουμε άμεσα. Ήταν πολύ όμορφο πώς μέσα στον χαμό συντονιστήκαμε με το κοινό και τραγουδούσαμε για λίγο χωρίς μικρόφωνο. Σε μία άλλη συναυλία σε υπαίθριο χώρο στη Θεσσαλονίκη, άρχισε να βρέχει και νιώθαμε τους κεραυνούς να πέφτουν πραγματικά από πάνω μας».

Κλείνοντας, ο Θοδωρής Μαραντίνης αποκάλυψε ότι το πιο περίεργο δώρο, «που έχω δεχτεί από θαυμαστή μου ήταν ένα σεξουαλικό αξεσουάρ και το πέταξα. Δεν το χρειάζομαι». 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θοδωρής Μαραντίνηςπρόβλημα υγείαςτραγουδιστήςειδήσεις τώρα