Lifestyle|25.06.2023 18:07

Kourtney Kardashian: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού - Τo βίντεο που ανήρτησε στα social media

Newsroom

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν (Kourtney Kardashian) και ο Τράβις Μπάρκερ (Travis Barker) θα αποκτήσουν αγόρι. Tο ζευγάρι αποκάλυψε μέσα από ένα βίντεο στο Instagram το φύλο που θα έχει το μωρό τους.

Στο κλιπ, η διάσημη τηλεπερσόνα κάθεται στην αγκαλιά του συζύγου της, καθώς εκείνος καθόταν πίσω από τα ντραμς του. «Πες μου όταν είσαι έτοιμη» ανέφερε ο ντράμερ των Blink 182 στη σύζυγό του. «Είναι έτοιμος ο πυροτεχνουργός μας;» ρώτησε η Kourtney και εκείνος απάντησε: «Δεν ξέρω τι συμβαίνει». 

 

Οι παρευρισκόμενοι ήταν φανερά ανυπόμονοι ν' ακούσουν το φύλο του μωρού, με την Khloe Kardashian να φωνάζει: «Ας ξεκινήσει το πάρτι - είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι». Αργότερα, ο Travis Barker έπαιξε τα ντραμς του με τους δύο τους να φιλιούνται προτού έρθει η έκρηξη με μπλε κομφετί. «Το ήξερα» ακούγεται ο κόσμος να φωνάζει, καθώς οι δυο τους μοιράστηκαν ακόμη ένα παθιασμένο φιλί.

Οι δυο τους είχαν εκφράσει πολλές φορές δημόσια την επιθυμία ν' αποκτήσουν ένα παιδί μαζί. Η Κόρτνεϊ είχε αποκαλύψει τον περασμένο Δεκέμβριο ότι είχε σταματήσει τη διαδικασία εξωσωματικής γονιμοποίησης 10 μήνες πριν, αφού, όπως είπε, της προκάλεσε μεταξύ άλλων συμπτωμάτων βαθιά κατάθλιψη.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κόρτνεϊ Καρντάσιανειδήσεις τώραΤράβις Μπάρκερμωρό