Lifestyle|26.06.2023 16:39

Tom Brady: Ο πρώην σύζυγος της Gisele Bundchen στην Ελλάδα - Οι βουτιές μαζί με τα παιδιά του

Newsroom

Μετά την Claudia Schiffer, η οποία βρέθηκε και φέτος στις Σπέτσες, την Ana de Armas, τον James Frank και τον πατέρα της Angelina Jolie, στη μακρά λίστα προστίθεται και ο Tom Brady.

Ο θρύλος του NFL, ο οποίος αποσύρθηκε από το άθλημα και «κρέμασε τα παπούτσια του» ύστερα από περίπου 23 χρόνια, δεν έχασε την ευκαιρία να δείξει τις αθλητικές ικανότητές του αλλά και την εκπληκτική φυσική του κατάσταση, ενώ έκανε διακοπές με τα τρία του παιδιά στην Ελλάδα.

Οι παπαράτσι απαθανάτισαν τον 45χρονο, ντυμένο με στολή, να κάνει θαλάσσιο σκι σαν επαγγελματίας, προτού βουτήξει στο νερό και κολυμπήσει μέχρι ένα πλωτό τραμπολίνο, όπου είχαν συγκεντρωθεί τα παιδιά του - και, όπως φαίνεται, μερικοί από τους φίλους του.

«Διασκεδάζουμε ακόμη» έγραψε στο δικό του στιγμιότυπο στο Instagram Story που φαίνεται η 10χρονη κόρη του, Vivian, να χοροπηδά πάνω-κάτω.

Όταν επέστρεψε στο πολυτελές γιο του, ο πρώην σύζυγος της Gisele Bundchen έβγαλε τη στολή του, αποκαλύπτοντας το γραμμωμένο και μαυρισμένο σώμα του. Πήρε τον χρόνο του για να κάνει ντουζ και στη συνέχεια συνάντησε τους γιους του - τον Τζακ, 15 ετών, και τον Μπέντζαμιν, 13 ετών - για τζετ σκι. 

Αργότερα, όλοι μαζί έκαναν βουτιές από το εντυπωσιακό σκάφος.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ζιζέλ Μπούντχενειδήσεις τώραΤομ ΜπρέιντιδιακοπέςΕλλάδακαλοκαίρι