Lifestyle|28.06.2023 15:40

Noah Cyrus: Αρραβωνιάστηκε η αδελφή της Miley - «Ποτέ δεν αισθάνθηκα πιο ερωτευμένη» έγραψε στα social media

Newsroom

Η αδελφή της Miley Cyrus, Noah, αποκάλυψε μέσα από μία ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram ότι αρραβωνιάστηκε με τον σχεδιαστή μόδας Pinkus στις αρχές του μήνα. Η 23χρονη δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες που είναι μαζί με τον σύντροφό της, ενώ σε μία φαίνεται και το εντυπωσιακό δαχτυλίδι του αρραβώνα. 

«Η μεγαλύτερη στιγμή ολόκληρης της ζωής μου ήταν να πω "ναι" στο να περάσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας μαζί» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της. «Αυτός ο τελευταίος μήνας που ήμουν αρραβωνιαστικιά σου και που βρισκόμασταν στον δικό μας μικρό κόσμο μόνο εμείς οι δύο ήταν τόσο τέλειος και εύχομαι να μην μπορούσα ποτέ να φύγω από αυτήν την εποχή. 

Είσαι το λιγότερο επικριτικό ανθρώπινο ον που έχω γνωρίσει ποτέ. Είσαι ο πιο ταλαντούχος, ο πιο πιστός και ο πιο ευγενικός άνθρωπος. Τώρα ξέρω το συναίσθημα ότι το για πάντα δεν είναι αρκετό. Eίμαι τόσο ενθουσιασμένη που θα περάσω αυτή τη ζωή μαζί σου, η ζωή μας μέχρι τώρα είναι μια ζωή που ποτέ δεν πίστευα ότι μου άξιζε ή ότι θα ζούσα. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα ανυπομονούσα να ζήσω τόσο πολύ όσο ανυπομονώ να ζήσω μαζί σου… θα σου έλεγα "ναι" κάθε μέρα για το υπόλοιπο της ζωής μου». 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

τραγουδίστριαειδήσεις τώραΜάιλι Σάιρους