Lifestyle|28.06.2023 16:55

Kim Kardashian: Η νέα τολμηρή φωτογράφισή της με δερμάτινα μαγιό και έχοντας στο πλευρό της άντρες και γυναίκες μοντέλα

Newsroom

Μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram, η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) παρουσίασε τη νέα της συλλογή μαγιό από faux leather και scuba της σειράς shapewear. Την επιμέλεια της φωτογράφισης είχε ο Steven Klein, με τη διάσημη τηλεπερσόνα και επιχειρηματία να βρίσκεται στο κέντρο της προσοχής και τον ήλιο να λαμπυρίζει πάνω της.

Τονίζοντας το σφιχτό μαύρο μπικίνι της, η Κιμ ποζάρει με βρεγμένα μαλλιά, φορώντας ψηλοτάκουνα μαύρα παπούτσια και, ενίοτε, μεγάλα μαύρα γυαλιά ηλίου. Παράλληλα, περιβάλλεται από άντρες και γυναίκες μοντέλα που φορούν επίσης μαγιό της ίδιας συλλογής. 

Σε μία από τις φωτογραφίες, η Κιμ φαίνεται να λάμπει μέσα σ' ένα μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι, καθώς βρίσκεται ξαπλωμένη στην πλάτη ενός άνδρα μοντέλου, ενώ σε άλλη φαίνεται να σηκώνει σφιχτά ένα hula-hoop πάνω από το κεφάλι της.

 

Σε όλη την καμπάνια, η Καρντάσιαν φορά τα διάσημα γάντια μαγιό που παρουσίασε πέρυσι και έγιναν viral. Η ίδια εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για τον φωτογράφο Steven Klein, λέγοντας: «Η δημιουργική του πινελιά και τ' όραμά του για αυτήν τη συλλογή είναι ακριβώς αυτά που τον καθιστούν τον απίστευτο φωτογράφο που είναι σήμερα».

Με τη σειρά του, ο Klein είπε για την Κιμ: «Οι εικόνες είναι σύμβολα, το αλφάβητο του πόθου. Η Κιμ μιλάει αυτή τη γλώσσα. Η συνεργασία μας ήταν μια εξερεύνηση της δύναμης της εικόνας, της ομορφιάς και του πειραματισμού». 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

μαγιόΚιμ Καρντάσιανειδήσεις τώρα