Lifestyle|28.06.2023 17:45

Nicole Scherzinger: Αρραβωνιάστηκε η πρώην frontwoman των Pussycat Dolls - Η πρόταση γάμου σε παραλία στην Χαβάη

Newsroom

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Νικόλ Σέρζινγκερ (Nicole Scherzinger), καθώς δέχθηκε πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της, Τομ Έβανς (Thom Evans), κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού τους στη Χαβάη.

Η πρώην frontwoman των Pussycat Dolls δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από τη στιγμή που ο αγαπημένος της γονάτισε στην άμμο και της πρόσφερε ένα εντυπωσιακό μονόπετρο, δίπλα στο κύμα. 

«Είπα το ναι» έγραψε η Νικόλ Σέρζινγκερ στη λεζάντα και όπως μπορείτε να δείτε και εσείς στα στιγμιότυπα, η τραγουδίστρια λάμπει από ευτυχία στο πλευρό του μέλλοντα συζύγου της, ενώ ο Τομ Έβανς έγραψε στη λεζάντα της δικής του δημοσίευσης: «Δική μου για πάντα».

 

Η τραγουδίστρια και ο πρωην παίκτης του ράγκμπι έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση ως ζευγάρι στο κόκκινο χαλί του πάρτι που διοργάνωσε το περιοδικό In Style με την Warner Bros. μετά τις Χρυσές Σφαίρες, τον Ιανουάριο του 2020. Από τότε, οι δυο τους έχουν μοιραστεί διάφορα στιγμιότυπα από τη σχέση τους μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Κοινές διακοπές στη Μύκονο

Το ζευγάρι γνωρίστηκε τον Οκτώβριο του 2019 στο πλατό του «The X-Factor: Celebrity», στο οποίο η Σέρζινγκερ ήταν κριτής μαζί με τους Simon Cowell και Louis Walsh. Πριν από έναν χρόνο, το ζευγάρι έκανε διακοπές στη Μύκονο και υπήρχαν φήμες ότι εκεί είχε γίνει η πρόταση γάμου, η οποία ωστόσο ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε.

Τον περασμένο Μάιο, η Σέρζινγκερ δημοσίευσε διάφορες φωτογραφίες στο Instagram από το ταξίδι τους στην Πορτογαλία. Εν τω μεταξύ, τον Απρίλιο, μοιράστηκε χιουμοριστικά στιγμιότυπα από ένα ταξίδι σ' ένα πάρκο ψυχαγωγίας.

 

Νωρίτερα, ο Έβανς έβγαινε με το μοντέλο και ηθοποιό Κέλι Μπρουκ, με την οποία χώρισε το 2013. Η Σέρζινγκερ στο παρελθόν έβγαινε με τον Βούλγαρο τενίστα Grigor Dimitrov από το 2016 έως τις αρχές του 2019. Το 2015, χώρισε με τον πρωταθλητή της Formula 1, Lewis Hamilton, έπειτα από μια επταετή σχέση με πολλά σκαμπανεβάσματα και διαλείμματα.

«Μερικές φορές οι άνθρωποι παραμένουν σε σχέσεις επειδή γίνονται αδρανείς, επειδή είναι άνετες για αυτούς, επειδή δεν θέλουν να είναι μόνοι» δήλωσε στο περιοδικό People τον Μάιο του 2015. «Είναι ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου. Περνώ μια πολύ μεταστροφική φάση στη ζωή μου». 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

τραγουδίστριαζευγάριΝικόλ Σέρζινγκερδαχτυλίδιειδήσεις τώραΧαβάη