Lifestyle|15.03.2019 10:13

Τα ζώδια της Παρασκευής (15/3)

Newsroom

Κριός

Η Σελήνη στον Καρκίνο δηµιουργεί την ανάγκη να µείνεις µακριά από έντονες κοινωνικές δραστηριότητες καθώς αναζητάς την ησυχία σου. Αφιέρωσε χρόνο στην ξεκούρασή σου και αν έχεις ελεύθερο χρόνο µείνε στο σπίτι. Μια συζήτηση µε την οικογένειά σου σας φέρνει αρκετά κοντά και βοηθάει να λυθούν ζητήµατα.

Ταύρος

Καλή ηµέρα για να δεις γνωστούς καθώς η Σελήνη στον Καρκίνο βοηθάει να δείξεις πόσο επικοινωνιακός/ή γίνεσαι όταν θέλεις. Τηλεφώνησε σε αγαπηµένο/η σου ή γνωστό/ή που έχεις καιρό να δεις για να συναντηθείτε. Πρόσεχε όµως την τάση σου να πεις προσωπικά σου πράγµατα ή που αφορούν τρίτα πρόσωπα.

Δίδυµοι

Τακτοποίησε τα οικονοµικά, όµως πρόσεχε καθώς δεν είσαι τόσο οργανωτικός/ή όσο συνηθίζεις και τείνεις να ανοίγεις πολλές δουλειές ταυτόχρονα. Η Σελήνη στον Καρκίνο προτρέπει να ασχοληθείς µε λογαριασµούς και λοιπές οικονοµικές διευθετήσεις µε σειρά προτεραιότητας. Σήµερα νιώθεις πιο έντονα ανασφάλεια.

Καρκίνος

Σήµερα θέλεις να έχεις την προσοχή των γύρω σου, ιδιαίτερα αγαπηµένων σου, καθώς η Σελήνη πέρασε στο ζώδιό σου. Ισως υπάρξουν συναντήσεις είτε µε τον/τη σύντροφο είτε µε πρόσωπο που συνεργάζεσαι και πρέπει να είσαι «τύπος και υπογραµµός». Ισως νιώσεις πως δεν έχεις την προσοχή που θα ήθελες.

Λέων

Η Σελήνη στον Καρκίνο δηµιουργεί ανάγκη να αποµονωθείς από τη φασαρία και από κουραστικές καθηµερινές υποχρεώσεις. Μην αποφύγεις δουλειές που έχεις, καθώς βοηθούν το µυαλό να µην κάνει διάφορα σενάρια. Η αλήθεια είναι πως έχεις µια τάση καχυποψίας και επειδή δεν το συνηθίζεις σου φαίνεται περίεργο.

Παρθένος

Η Σελήνη στον Καρκίνο δηµιουργεί ευνοϊκές συγκυρίες να πάρεις τηλέφωνο αγαπηµένους σου για µια από κοινού δραστηριότητα ή να ασχοληθείς µε κάποιον σύλλογο όπου ανήκεις. Η επαφή σου µε κόσµο φτιάχνει τη διάθεσή σου ανεβάζοντας την ψυχολογία σου. Ισως κάνεις και νέες γνωριµίες.

Ζυγός

Το ενδιαφέρον στρέφεται στα επαγγελµατικά καθώς η Σελήνη στον Καρκίνο δεν σε αφήνει να τα αγνοήσεις. Ισως πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται πολύ περισσότερο απ’ ό,τι συνήθως το κλίµα στο επαγγελµατικό περιβάλλον, τον προϊστάµενο, κάποιον συνεργάτη. Ηµέρα καλή για διευθέτηση επαγγελµατικών εκκρεµοτήτων.

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Καρκίνο ανεβάζει τη διάθεσή σου καθώς δίνει κίνητρο να αναζητήσεις πληροφορίες που σε ενδιαφέρουν. Ισως σχετίζονται µε ταξίδι, µε το εξωτερικό ή µε εκπαιδευτικό ζήτηµα. Ενδέχεται να συναντήσεις πρόσωπο του ευρύτερου περιβάλλοντός σου που δεν βλέπεις συχνά και αυτό σε βγάζει από τη ρουτίνα.

Τοξότης

Ισως έχασες προσωρινά την αισιοδοξία σου καθώς η Σελήνη στον Καρκίνο σε ωθεί σε βαθιά συναισθήµατα που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς. Αυτά ίσως πηγάζουν από κάποιο ζήτηµα ή κάποια παρελθοντική σχέση, όµως εξακολουθούν να είναι νωπά στη µνήµη σου. Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε κάτι που σε ευχαριστεί.

Αιγόκερως

Αναζητάς τη γνώµη όσων αγαπάς για να πάρεις αποφάσεις ακόµα και για απλά ζητήµατα. Η Σελήνη στον Καρκίνο σε κάνει να συνειδητοποιήσεις πως η γνώµη των άλλων παίζει µεγάλο ρόλο και επηρεάζει αρκετά τις αποφάσεις σου. Ηµέρα κατάλληλη για να αναθερµάνεις τη σχέση σου µε ανθρώπους που επιθυµείς.

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Καρκίνο βοηθάει να τακτοποιήσεις δουλειές και υποχρεώσεις που έχεις. Αυτό βοηθάει να βγεις κερδισµένος/ή σήµερα καθώς θα τελειώσεις οτιδήποτε άφησες σε εκκρεµότητα στον µικρότερο δυνατό χρόνο. Βάλε προτεραιότητες, ασχολήσου µόνο µε τις σηµαντικές και µην κουράσεις τον οργανισµό σου.

Ιχθύες

Η ηµέρα είναι πολύ καλή, ιδιαίτερα για τα αισθηµατικά καθώς η Σελήνη στον Καρκίνο τα φέρνει στο προσκήνιο προς όφελός σου. Επιδίωξε να συναντήσεις τον/τη σύντροφό σου ή κάποιον/α που σε ενδιαφέρει περνώντας καλά! Αν θέλεις να περάσεις την ηµέρα σου µόνος/η, ασχολήσου µε µια αγαπηµένη σου δραστηριότητα.

ζώδιααστρολογικές προβλέψειςωροσκόπιο