Lifestyle|15.03.2019 12:50

Τα τραγούδια της Μπρίτνεϊ Σπίαρς σε «φεμινιστικό μιούζικαλ» στο Μπρόντγουεϊ

Newsroom

Τα τραγούδια της Μπρίτνεϊ Σπίαρς θα είναι στο επίκεντρο μιας μουσικής κωμωδίας που θα ανέβει το φθινόπωρο στο James M. Nederlander Theatre στο Σικάγο και στη συνέχεια θα συνεχίσει με εμφανίσεις στο Μπρόντγουεϊ

Το θεατρικό έχει τον τίτλο «Once upon a one more time» από το πρώτο hit single της pop τραγουδίστριας και θα δίνει νέα ζωή σε μερικές από τις πιο γνωστές πριγκίπισσες των παραμυθιών, όπως η Σταχτοπούτα, η Χιονάτη, η Ωραία Κοιμωμένη και η Ραπουνζέλ. Τα μέλη της λέσχης νιώθουν τη ζωή τους να αλλάζει όταν διαβάζουν το βιβλίο «Το γυναικείο μυστήριο», της Αμερικανίδας φεμινίστριας Μπέτι Φρίνταν. Ένα από τα γνωστότερα φεμινιστικά βιβλία.

«Η Σταχτοπούτα έχει μια υπαρξιακή κρίση, έχει μια ομάδα από φίλες, όλες οι περίφημες πριγκίπισσες και η μητριά της είναι η κύρια ανταγωνιστής. Υπάρχει, επίσης, ο Πρίγκιπας και ένας νάνος που δεν έχουμε συναντήσει ποτέ – ο όγδοος νάνος – και ένας αφηγητής που δεν μπορεί να πιστέψει ότι το σύστημα των παραμυθιών διαλύεται μπροστά στα μάτια του», δήλωσε ο σεναριογράφος Jon Hartmere στους New York Times.

Στο μιούζικαλ ακούγονται συνολικά 23 τραγούδια της Μπρίτνεϊ Σπίαρς με τα πιο γνωστά να είναι τα «Baby one more time», «Oops! I did it again» και «Toxic». Η ίδια δήλωσε «ενθουσιασμένη που τα τραγούδια μου θα είναι μέρος ενός μιούζικαλ».

BroadwayμιούζικαλΜπρίτνεϊ Σπίαρς