Better Love: Το τραγούδι της Eurovision έχει προκαλέσει αίσθηση (vid)
NewsroomΤο «Better Love» με το οποίο θα εκπροσωπήσει η Κατερίνα Ντούσκα την Ελλάδα στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision το Μάιο στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ, έχει προκαλέσει μεγάλη αίσθηση διαδικτυακά, αλλά και ραδιοφωνικά.
Πάνω από 1.700.000 views συνολικά στο official video με πάνω από 50.000 likes και 11.000 σχόλια. 7 συνεχόμενες μέρες στο #1 των YouTube Trends στην Ελλάδα, ενώ πάνω από 135.000 streams στο Spotify μέσα σε 1 εβδομάδα.
Στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε την Πέμπτη 14 Μαρτίου η ΕΡΤ παρουσιάζοντας τη συμμετοχή του «Better Love», ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ, Γιάννης Δρόσος, αφού ευχαρίστησε την Κατερίνα Ντούσκα που αποδέχθηκε την πρόσκληση, τόνισε ότι θα έχει κάποιο ενδιαφέρον να δούμε τη σειρά εμφάνισης της Ελλάδας στον πρώτο ημιτελικό, επισημαίνοντας ότι από την πλευρά της η κρατική τηλεόραση θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί ώστε «να έχουμε μια καλή παρουσία» στον φετινό ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό.
Αυτή την περίοδο, η Κατερίνα Ντούσκα προετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στο διαγωνισμό, ενώ θα εμφανιστεί στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιτελικού, την Τρίτη 14 Μάϊου. «Είμαστε μία φοβερή ομάδα, που δουλεύει σκληρά. Είμαστε όλοι καλλιτέχνες με άποψη και ταυτότητα ο καθένας στον τομέα του και έχουμε πάρει πολύ θερμά το ζήτημα του διαγωνισμού», υπογράμμισε.
- «Πανστρατιά» στα μπλόκα των αγροτών: Προς νέα κλιμάκωση μετά τη συνάντηση με Χατζηδάκη-Τσιάρα
- Παραπομπή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για την Ελλάδα: «Κόκκινη κάρτα» στις διαδικασίες αεροναυτιλίας
- Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο: 18 παιδιά σε 11 οικογένειες στην Ελλάδα - Το ένα νοσεί
- Το ΝΑΤΟ πάει Ροβανιέμι: Χριστούγεννα δίπλα σε στρατιώτες κάνουν οι τουρίστες στο χωριό του Άι Βασίλη