Lifestyle|15.03.2019 14:09
Οι πρώτες φωτογραφίες του Πάτρικ Ογκουνσότο στον Άγιο Δομίνικο (pics)
NewsroomΟ Πατρίκ Ογκουνσότο θα είναι ο νέος παίκτης στο «Survivor: Ελλάδα-Τουρκία». Το ερχόμενο Σάββατο ο ποδοσφαιριστής που έχει αγαπηθεί από τους Έλληνες φιλάθλους θα παίξει με τα χρώματα της ελληνικής ομάδας στον Άγιο Δομίνικο.
Με τον ενθουσιασμό και το ταπεραμέντο του προβλέπεται να ξεσηκώσει τους συμπαίκτες του στο στίβο μάχης και να τοποθετηθεί πάνω στα κρίσιμα θέματα των αντιπαραθέσεων στην καλύβα.
Ο φακός τον συνέλαβε σε χαλαρές στιγμές πριν μπει στο ριάλιτι επιβίωσης και ριχτεί για τα καλά στις λάσπες. Ο ίδιος όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες είναι χαμογελαστός και ευδιάθετος.
Διαβάστε ακόμη
- Με δάκρυα στα μάτια ο Βαρθολομαίος στην Τούμπα: «Το όνειρό τους είχε μια τραγική κατάληξη»
- Αποκάλυψη OPEN για «Βιολάντα»: Δεν έχουν εντοπιστεί ανιχνευτές αερίου - Άφαντη η μελέτη για το υπόγειο
- Δολοφονία Άλεξ Πρέτι στη Μινεάπολη: Σε διαθεσιμότητα οι πράκτορες που τον πυροβόλησαν
- Έρχεται το νέο κύμα κακοκαιρίας: Ποιες περιοχές θα «χτυπήσουν» οι καταιγίδες - Οι συστάσεις της Πολιτικής Προστασίας