Lifestyle|07.07.2023 08:55

Χαμός με Ουεμπανιάμα και Μπρίτνεϊ Σπιαρς: «Με άρπαξε από πίσω» λέει ο μπασκετμπολίστας - «Περιμένω συγγνώμη για το χαστούκι», απαντά η τραγουδίστρια

Newsroom

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς φέρεται να δέχτηκε επίθεση το βράδυ της Τετάρτης στο Λας Βέγκας, αφού ένα μέλος της ασφάλειας του νέου μεγάλου ανερχόμενου σταρ του NBA Βίκτορ Ουεμπανιάμα την απώθησε όταν εκείνη ζήτησε μια φωτογραφία με τον Γάλλο. Το περιστατικό σημειώθηκε στο εστιατόριο «Catch» στο ξενοδοχείο «ARIA» γύρω στις 20:30 το βράδυ της Τέταρτης (5/6). 

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορείες, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μαζί με τον σύζυγό της και δύο ακόμη άτομα πήγαν στο εστιατόριο για δείπνο και εκεί εντόπισαν τον Ουεμπανιάμα. Η Μπρίτνεϊ, λοιπόν, ανέφερε ότι είναι θαυμάστρια του και ρώτησε αν μπορούν να βγάλουν μια φωτογραφία μαζί.

Εκείνη τη στιγμή τον ακούμπησε στον ωμό και τότε ο σεκιούριτι των Σαν Αντόνιο Σπερς, που ακολουθεί τον Ουεμπανιάμα, την απώθησε με αποτέλεσμα να την ρίξει στο έδαφος. Η τραγουδίστρια σηκώθηκε και πήγε στο τραπέζι.

Βέβαια, ο υπεύθυνος ασφάλειας των Σπερς και του Ουεμπανιάμα κατάλαβε αμέσως το λάθος του και ζήτησε συγνώμη από την Μπρίτνεϊ. Μάλιστα, όπως ανέφερε ο ίδιος ο σεκιούριτι όταν έπσρωξε την διάσημη τραγουδίστρια δεν αναγνώρισε ποια ήταν.

Ωστόσο, το περιστατικό που αποκάλυψε το «TMZ» πήρε... μεγάλες διαστάσεις στις ΗΠΑ.

Η εκδοχή του Ουεμπανιάμα

Σύμφωνα με τον Βίκτορ Ουεμπανιάμα η Σπίαρς τον άρπαξε από πίσω με τον ίδιο να μην αντιλαμβάνεται ποια ήταν.

«Συνέβη κάτι, κάτι μικρό. Περπατούσαμε τους άνδρες ασφαλείας της ομάδας προς κάποιο εστιατόριο. Ήμασταν τον διάδρομο. Υπήρχαν αρκετοί άνθρωποι που με φώναζαν. Υπήρχε ένα άτομο που με φώναζε. Αυτό το άτομο με άρπαξε από πίσω - δεν με χτύπησε απλά στον ώμο - με άρπαξε. Ξέρω ότι η ασφάλεια το έδιωξε. Δεν είδα τι συνέβη γιατί προχωρούσα ευθεία και δεν σταμάτησα» είπε χαρακτηριστικά ο νεαρός Γάλλος στο ESPN.

O σταρ των Σπερς είπε ότι δεν κατάλαβε «πόση βια» χρησιμοποίησαν οι άνδρες της ασφάλειας της ομάδας αρκούμενος μόνο στο ότι «έσπρωξαν μακριά» το πρόσωπο αυτό.

«Δεν το γνώριζα για αρκετές ώρες. Το έμαθα μόνο όταν επέστρεψα στο ξενοδοχείο. Νόμιζα ότι δεν ήταν κάτι σημαντικό και μετά η ομάδα ασφαλείας των Σπερς μου είπε ότι ήταν η Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Στην αρχή νόμιζα ότι μου έκαναν πλάκα αλλά τελικά ήταν όντως η Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Δεν είδα ποτέ το πρόσωπό της. Εγώ συνέχισα ευθεία», είπε.

Τι λέει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Παρά τις πληροφορίες από την ιστοσελίδα ΤΜΖ ότι οι άνδρες ασφάλειας των Σπερς της ζήτησαν συγγνώμη, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς με αναρτήσεις της στο Instagram αφενός διέψευσε τον ισχυρισμό του Ουεμπανιάμα ότι τον «άρπαξε» και αφετέρου απαίτησε να της ζητήσει συγγνώμη.

«Είχε πολύ φασαρία, οπότε τον χτύπησα στον ώμο για να προκαλέσω την προσοχή του. Διάβασα τη δήλωσή του ότι τον "άρπαξα από πίσω" αλλά εγώ απλά τον χτύπησα στον ώμο» έγραψε η 41χρονη τραγουδίστρια.

«Η ομάδα ασφαλείας του με χτύπησε στο πρόσωπο μπροστά στον κόσμο. Σχεδόν με έριξαν κάτω και τα γυαλιά μου έπεσαν από το πρόσωπο» συνέχισε στην ανάρτησή της.

«Περιμένω ακόμα μια δημόσια συγγνώμη από τον μπασκετμπολίστα, τους άνδρες ασφαλείας και την ομάδα. Ελπίζω ότι θα το κάνουν» κατέληξε στην ανάρτησή της η Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Λας ΒέγκαςΜπρίτνεϊ Σπίαρςειδήσεις τώραΒίκτορ Γουεμπανιαμά