Lifestyle|09.07.2023 16:13

H Joan Collins μιλά ανοικτά για την ερωτική της ζωή: «Όλοι μου πήραν χρήματα»

Newsroom

Η Joan Collins, σε πρόσφατη συνέντευξη στους Times, μίλησε ανοιχτά για τους πρώην συντρόφους της και το γεγονός ότι αυτοί είχαν την τάση να είναι πολύ νεότεροι από εκείνη. Όταν τη ρώτησαν γιατί τόσοι πολλοί από τους συζύγους και τους φίλους της ήταν σε νεαρή ηλικία, η ηθοποιός απάντησε απλά: «Δεν ξέρω. Η αγάπη δεν έχει όρια» δήλωσε. 

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Dynasty», η οποία είναι πλέον 90 ετών και παντρεμένη με τον θεατρικό παραγωγό Percy Gibson, ανέφερε επίσης ότι «χρειάζεται πολλή γοητεία για να με κερδίσει κάποιος».

Ο Gibson, ο οποίος είναι 32 χρόνια νεότερος της, την εντυπωσίασε για πρώτη φορά το 2000, ενώ εκείνη εργαζόταν στη θεατρική παράσταση «Love Letters», του οποίου ήταν παραγωγός. Είναι ο πέμπτος σύζυγός της και το ζευγάρι είναι παντρεμένο για περισσότερες από δύο δεκαετίες τώρα.

 

Η ηθοποιός αστειεύτηκε, λέγοντας ότι αρχικά νόμιζε ότι ο τωρινός σύζυγός της ήταν γκέι όταν πρωτοσυναντήθηκαν - μέχρι που ο Gibson πρότεινε να της αγοράσει μολύβι για τα μάτια και καταλάθος της έφερε μάσκαρα. «Ήταν ένα αστείο» δήλωσε στο περιοδικό. «Αστειεύομαι. Προσπαθώ να αστειεύομαι πολύ, αλλά δυστυχώς πολλοί άνθρωποι με παίρνουν στα σοβαρά. Φυσικά, ήταν ένα αστείο». 

Η βραβευμένη ηθοποιός αναφέρθηκε στους προηγούμενους γάμους της πριν από τον Gibson, οι οποίοι, σύμφωνα με την ίδια, ήταν γεμάτοι απιστία και κακοποίηση. «Στην πραγματικότητα όλοι μου πήραν χρήματα» δήλωσε στους Times για τους πρώην συζύγους της - εκτός από τον τρίτο σύζυγό της, τον επιχειρηματία Ron Kass, επειδή όταν χώρισαν «δεν είχε απομείνει τίποτα από χρήματα».

Η Joan Collins προβληματίστηκε επίσης για τη σχέση της με τον δεύτερο σύζυγό της Anthony Newley, ο οποίος είναι ο πατέρας των δύο από τα τρία παιδιά της: της κόρης Tara Newley, 59 ετών, και του γιου Alexander Newley 57 ετών. Έχει επίσης μια κόρη, την 51χρονη Katyana Kass, με τον πρώην σύζυγό της Kass.

«Συνειδητοποίησα ότι ο Anthony Newley ήταν μια ιδιοφυΐα και συναρπαστικός και νομίζω ότι ένιωσα ότι θα ήταν ένας πολύ καλός πατέρας και τα παιδιά μου θα κληρονομούσαν λίγη από την ευφυΐα και τη μαγεία του, κάτι που έκαναν, με χαρά το λέω, αλλά ήταν ελαττωματικός» είπε. Και πρόσθεσε: «Δεν ήταν σε θέση να είναι καλός πατέρας ή καλός σύζυγος και ήταν εντελώς τρελός με τις γυναίκες».

 

Ευτυχώς, η Collins έχει βρει τη χαρά με τον πέμπτο σύζυγό της. «Είναι διευθυντής εταιρείας από τότε που ήταν 19 ετών» είπε για τον Gibson. «Οπότε έχει συνηθίσει ν' ασχολείται με ηθοποιούς, παραγωγούς, σκηνοθέτες και ντίβες». Όταν ρωτήθηκε εάν η αναφορά της για «ντίβες» σημαίνει ότι ο Gibson ξέρει να «χειρίζεται» την Collins, η οποία είναι γνωστή για την ικανότητά της να ενσαρκώνει ντίβες στην οθόνη, η Collins παραδέχτηκε ότι αυτό ακριβώς εννοεί. «Ξέρω» είπε στους Times, «επειδή είναι ένας άντρας».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τζόαν Κόλινςηλικίαηθοποιόςσχέσειςειδήσεις τώρα