Lifestyle|10.07.2023 13:34

Κατερίνα Καινούργιου: Ο απολογισμός της σεζόν, η αποχώρηση - έκπληξη και οι καλοκαιρινές διακοπές στη Μύκονο

Newsroom

Στη Μύκονο βρίσκεται η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία μετά το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, αναχώρησε για τις καλοκαιρινές της διακοπές. Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, η παρουσιάστρια του Alpha έκανε τον απολογισμό της και ανανέωσε το ραντεβού με τους τηλεθεατές για τον Σεπτέμβρη. 

«Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για το χρόνο που περάσατε μαζί μας καθημερινά σε μια δύσκολη τηλεοπτική σεζόν που προσωπικά με ωρίμασε και μ' έκανε πιο δυνατή. Με συγχωρείτε εάν έκανα κάποια λάθη, ήμουν ο εαυτός μου, αγαπώ πάρα πολύ αυτό που κάνω και αυτό το επιβραβεύετε. Να περάσετε ένα υπέροχο καλοκαίρι» έγραψε, χαρακτηριστικά, η ίδια.

 

Στη συνέχεια, δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες, όπου ποζάρει με μαγιό, αναδεικνύοντας το καλλίγραμμο κορμί της, ενώ σε άλλες απολαμβάνει την υπέροχη θέα του νησιού. «Blue skies, sunshine, everything’s fine! Και μόλις ξεκίνησε το καλοκαίρι μου. Σας στέλνω την αγάπη μου» έγραψε.  

 

«Ήταν μια δύσκολη σεζόν»

Νωρίτερα, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #yes», η οποία έκανε πρεμιέρα το πρωί της Δευτέρας (10/7) στο OPEN, και ανέφερε ότι «ήταν πολύ ωραία όλα, ήταν μία δύσκολη σεζόν γιατί είχαμε να διαχειριστούμε πάρα πολλές καταστάσεις, παρόλα αυτά έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο». 

Αποχώρηση - έκπληξη από την εκπομπή της

Η δημοσιογράφος Σοφία Μανουσακίδου συνάντησε τον Στέφανο Κωνσταντινίδη με την κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #yes» και ο ίδιος επιβεβαίωσε την αποχώρησή του από τη «Super Κατερίνα». «Τους έχω όλους στην καρδιά μου, περάσαμε τέλεια και θα μου λείψουν».

Το τελευταίο διάστημα, υπάρχουν διάφορα δημοσιεύματα που τον θέλουν να μετακομίζει στο MEGA και συγκεκριμένα στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη. «Δεν θα ήθελα να μου πούμε περισσότερα πράγματα γιατί τώρα που μιλάμε, δεν έχω μιλήσει με κανένα κανάλι αναλυτικά για κάποιο project. Ακούσατε ότι θα είμαι στην Ελεονώρα Μελέτη και αύριο θα ακούσετε και άλλα. Εγώ θα πω ότι αποχωρώ με γενναιότητα χωρίς να έχω κάνει καμία, μα καμία καβάτζα και ενώ ολοκλήρωσα, όποιος είναι πρόθυμος να μου προτείνει κάτι είμαι εδώ για να το ακούσω».

Νέα προσθήκη στο «Super Κατερίνα»

Στην ομάδα της Κατερίνας Καινούργιου θα προστεθεί τη νέα σεζόν ο Χάρης Λεμπιδάκης, ο οποίος αποχαιρέτησε από τη Ναταλία Γερμανού και το «Καλύτερα δε γίνεται» και μίλησε για τη χρονιά που πέρασε, αυτή που θα έρθει και τις αλλαγές που αναμένεται να δούμε.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραΜύκονοςOPENΣτέφανος ΚωνσταντινίδηςinstagramΚαλοκαίρι #yesΚατερίνα Καινούργιου