Lifestyle|16.07.2023 17:07

Μαριάντα Πιερίδη: Κάνει τον απολογισμό της μια βδομάδα μετά την πρεμιέρα της εκπομπής «Καλοκαίρι... #yes»

Newsroom

Αυτό το καλοκαίρι η Μαριάντα Πιερίδη, ο Τριαντάφυλλος και η Φελίσσια Τσαλαπάτη, μαζί με τον Φοίβο Παπαδάκη, τον Γιάννη Μπούτο και μια έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα μας καλημερίζουν καθημερινά με την εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» στο Open.Το «Καλοκαίρι #yes», στην πρώτη εβδομάδα μετάδοσής του, κατάφερε και κέρδισε την προτίμηση του κοινού κάτι που φάνηκε και στους πίνακες τηλεθέασης. Η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του OPEN, ήρθε πρώτη στη ζώνη της, στο δυναμικό κοινό 18-54 με μέσο όρο 13,7%, φτάνοντας μάλιστα σε τέταρτο να καταγράψει ακόμα και 24,1%.

Πρωτιά είχε και στους άνδρες αλλά και στις γυναίκες 25-44 σημειώνοντας μέσο όρο εβδομάδας 13,1% και 15,4% αντίστοιχα. Δροσερό, αισιόδοξο και απολαυστικό έρχεται το καλοκαίρι στο OPEN, μέσα από την πιο κεφάτη και ανατρεπτική τηλεοπτική παρέα!!

Μετά από μια βδομάδα στον τηλεοπτικό αέρα, η αγαπημένη τραγουδίστρια θέλησε να κάνει έναν μικρό απολογισμό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

Η Μαριάντα Πιερίδη έγραψε: «Και ΝΑΙ, κλείσαμε μία εβδομάδα εκπομπών! Μια εβδομάδα γεμάτη άγχος περιέργεια για το τι θα έρθει, ξενύχτι και πολύ διάβασμα, αλλά ταυτόχρονα μεγάλο ενθουσιασμό, χαρά κ πολλά κιλά θετική ενέργεια! Εμείς περάσαμε όμορφα ελπίζω το ίδιο κι εσείς με την παρέα μας! Τα λέμε τη Δευτέρα! Σας αγαπώ».

ειδήσεις τώραΚαλοκαίρι #yesΜαριάντα ΠιερίδηOPEN