Lifestyle|18.07.2023 14:00

Sofia Vergara και Joe Manganiello χώρισαν έπειτα από επτά χρόνια γάμου - Η γνωριμία τους και η τελευταία τους κοινή εμφάνιση

Newsroom

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν η Σοφία Βεργκάρα (Sofia Vergara) και ο Τζο Μανγκανιέλο (Joe Manganiello), έπειτα από επτά χρόνια γάμου. Την είδηση γνωστοποίησε η Page Six, που φιλοξένησε και κοινή δήλωση του πρώην ζευγαριού. «Πήραμε τη δύσκολη απόφαση να χωρίσουμε. Ως δύο άνθρωποι που αγαπούν και νοιάζονται πολύ ο ένας για τον άλλον, ζητάμε ευγενικά να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή αυτή τη στιγμή, καθώς μπαίνουμε σε αυτή τη νέα φάση της ζωής μας» σημειώνουν. 

Αν και δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός ο λόγος του χωρισμού τους, πηγή από το περιβάλλον τους αποκάλυψε ότι το τελευταίο διάστημα είχαν αρχίσει ν' απομακρύνονται, όταν άρχισαν ν' αποκαλύπτονται «οι αληθινές εκδοχές των εαυτών τους».

Οι διακοπές στην Ιταλία

Η ανακοίνωση του χωρισμού έρχεται μόλις τέσσερις ημέρες μετά τα γενέθλια της ηθοποιού, τα οποία τα γιόρτασε στην Ιταλία με φίλους της. «Ο Τζο είναι ένα μεγάλο παιδί. Του αρέσει να παίζει Dungeons & Dragons, λατρεύει την πάλη, τα βιντεοπαιχνίδια, τις ταινίες με υπερήρωες, τα κόμικς, τις συναυλίες, το αμερικανικό ποδόσφαιρο. Κυνηγάει τη διασκέδαση. Του αρέσει να είναι έξω και να περνάει καλά» σημείωσε, χαρακτηριστικά, η ίδια πηγή.

Νωρίτερα, η πρωταγωνίστρια από το «Modern Family» και κριτής στο «America’s Got Talent» δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο από τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Ιταλία. Φοράει ένα ολόσωμο μπλε λεοπάρ και είναι ξυπόλητη. Φαίνεται χαρούμενη, ενώ στο βίντεο «παίζει» με τον φακό.

 

 

Μια άλλη πηγή δήλωσε ότι «δεν έχω δει ποτέ δύο ανθρώπους τόσο αγαπημένους, τόσο παθιασμένους και τόσο ευτυχισμένους. Ήταν πάντα χαμογελαστοί και ερωτευμένοι. Υπήρχε μια μαγική λάμψη πάνω από τα κεφάλια τους. Είναι και οι δύο αληθινοί άνθρωποι και προσγειωμένοι».

Η πηγή της Βεργκάρα υποστηρίζει ότι η φλόγα του ζευγαριού έσβησε με τα χρόνια. «Σίγουρα αγαπούν και σέβονται ο ένας τον άλλον, αλλά όταν αυτό το αρχικό πάθος σβήνει και μπαίνουν στη μέση άλλα προβλήματα, τότε οι μικρές διαφορές γίνονται μεγαλύτερες» συνεχίζει η πηγή.

 

Το πρώην ζευγάρι εθεάθη για τελευταία φορά μαζί τον περασμένο μήνα στο Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ, με τη Σοφία να επισκέπτεται τον Μανγκανιέλο στα γυρίσματα της νέας του ταινίας.

 

Η γνωριμία και ο γάμος τους

Ο Μανγκανιέλο γνώρισε την ηθοποιό μέσω του συμπρωταγωνιστή της, Jesse Tyler Ferguson, στο δείπνο της Ένωσης Ανταποκριτών του Λευκού Οίκου το 2014. Της έκανε πρόταση γάμου τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους και ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου τον Νοέμβριο του 2015. Ο γάμος έγινε στο Palm Beach στη Φλόριντα, παρουσία 400 καλεσμένων. Η ηθοποιός έλαμπε μέσα στο κλασικό, δαντελένιο, νυφικό της με το τολμηρό μπούστο. Στην τελετή τη συνόδευσε ο γιος της Μανόλο. 

Σύμφωνα με την πηγή της Βεργκάρα, η ίδια είχε πάντα επιφυλάξεις για να παντρευτεί συνάδελφο ηθοποιό. «Η Σοφία είναι ένα έξυπνο και εργατικό κορίτσι που σκέφτεται όλα όσα θα μπορούσαν να πάνε στραβά πριν γίνουν» λέει η πηγή από το περιβάλλον της. «Ο Τζο είναι αρκετά χαμηλών τόνων και για χρόνια αυτό βόλευε και τους δύο. Αυτό το θέμα έχει αρχίσει ν' αλλάζει εδώ και καιρό».

 

Σοφία Βεργκάρα δηλώνει περήφανη μαμά 

Η Σοφία Βεργκάρα απέκτησε τον γιο της, Manolo Gonzalez Vergara, στην Κολομβία το 1991. Εκείνη την εποχή, εκείνη ήταν 18 ετών και παντρεμένη με τον αγαπημένο της από το γυμνάσιο Joe Gonzalez, οι οποίοι χώρισαν δύο χρόνια αργότερα. 

«Ήμουν πολύ νέα όταν χώρισα με τον πατέρα του, οπότε τον μεγάλωσα προσπαθώντας να δώσω το καλύτερο παράδειγμα και να του δώσω ό,τι καλύτερο μπορούσα» είχε δηλώσει η ηθοποιός στο People το 2016, προσθέτοντας ότι το βρίσκει «πολύ ικανοποιητικό» να ακούει κομπλιμέντα για τον γιο της. «Όταν οι άνθρωποι με συγχαίρουν γι' αυτόν, για το πόσο καλοσυνάτος, πόσο γοητευτικός, αστείος και φρόνιμος είναι, αυτό κάνει όλες τις θυσίες να αξίζουν τον κόπο».

 

Του έδωσε αυτό το όνομα από έναν χαρακτήρα της ταινίας «Scarface». «Αγαπούσα πολύ αυτή την ταινία και ήμουν ερωτευμένη με τον Στίβεν Μπάουερ» δήλωσε αργότερα στη Vogue το 2013. «Και μετά ο γιος μου, όταν μεγάλωσε, έλεγε: "Ω ναι, μαμά, πόσο καταπληκτικό είναι που με ονόμασες με το όνομα ενός πρεζάκια που διακινεί ναρκωτικά!" Κι εγώ έλεγα: "Σκ@σε, Μανόλο"».

Σήμερα, 31 ετών, ο Μανόλο έχει τη δική του ζωή και είναι αρκετά ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είναι φιλόζωος, του αρέσει να μαγειρεύει, να ταξιδεύει και έχει εξαιρετική σχέση με τη μαμά του. Για τα φετινά γενέθλιά της, ο νεαρός καλλονός γιόρτασε τη μητέρα του, μοιράζοντας μια κοινή τους φωτογραφία από το παρελθόν στο Instagram. 

 

Σοφία Βεργκάραειδήσεις τώραηθοποιόςδιαζύγιοχωρισμός