Lifestyle|16.03.2019 15:19

Όλα Λάθος: Η πρεμιέρα του Πέτρου Κωστόπουλου στο Open (vid)

Newsroom

Πρεμιέρα έκανε το μεσημέρι του Σαββάτου (16/3), ο Πέτρος Κωστόπουλος με την νέα του εκπομπή «Όλα λάθος» μέσα από την συχνότητα του Open TV. 

Πρόκειται για μία εκπομπή... troll στην οποία μαζί με την Άννα Μαρία Βέλλη και τη Μαντώ Γαστεράτου σχολιάζουν με χιούμορ και καυστική διάθεση ό,τι συζητιέται καθημερινά. Την αρχισυνταξία έχει αναλάβει η Νάνσυ Νικολαΐδου, ενώ την επίβλεψη έχει ο Θέμης Μάλλης που έχει επιτελική θέση στον τομέα της ψυχαγωγίας στο κανάλι.

Η σημερινή εκπομπή ξεκίνησε με πλάνα που είχαν προβληθεί και μέσα από την πρωινή εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και έδειχναν τον παρουσιαστή στο αεροδρόμιo μαζί με την Ιωάννα Τούνη. Αμέσως μετά, ο Πέτρος Κωστόπουλος εμφανίστηκε στο πλατό με την βαλίτσα του και κάνοντας τον σταυρό του.

«Γεια σας! Καλό σας μεσημέρι. Πρέπει να το συνηθίσω αυτό και να μην παρεξηγηθώ πάλι. Αποφάσισα να κάνω κάτι εντελώς λάθος. Εγώ εδώ ήρθα για βραδινό, όμως τελικά με βλέπεται είμαι εδώ. Μεσημέρι θες; Μεσημέρι θα είμαι!», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής στην έναρξή της εκπομπής. 

Open TVΠέτρος ΚωστόπουλοςΌλα λάθος